Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek bevállalhatom?...

Szerintetek bevállalhatom? Öltözködnek mások is így? 17/L

Figyelt kérdés

Nagyon imádom az ünnepi viseletet. Mindig nagyon várom, hogy az iskolába ünnepség legyen, és szépen felöltözhessek.

Szerintetek mehetnék így legalább 2-3 nap hétköznap is suliba?

Tehát: Fehér (vagy más egyszínű) blúz, fekete ünneplő szoknya (nem mini), 4-5 cm-es magassarkú.

Anyut kérdeztem ő azt mondta, hogy nem igazán ajánlja mert akkor nagyon kell vigyázni a ruhámra, de ha ezt szeretném legyen.

Szerintetek nem fognak miatta csúfolni, piszkálni? Talán vannak más lányok is akik szeretnek így öltözni?

(egyébként nadrág szóba se jöhet, nem szeretem, csak szoknyát hordok)

2013. jan. 17. 17:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
lehet úgy elegánsnak lenni, hogy ne úgy nézz ki mint aki temetésre vagy vizsgára készül.
2013. jan. 17. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:

én bevásárolnák egy ún buisness women ruhát.

Ilyen üzletasszonyos, de ott is meg lehet találni a fiatalos és ünnepélyes változatot ami a köznapi viselethez képest nem annyira kirívó.

Újíts a ruhatáradon. Az ünneplő tényleg felesleges és olyan ruha ami ünnepélyekre való.

2013. jan. 17. 17:15
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

Először is köszönöm neked, hogy kérdéseddel megbizonyosodhattam arról, hogy vannak még olyan igazán értékes és különleges lányok is, mint te! Gratulálok ehhez a kiváló ízléshez, ez igazi kincs. Csak kérlek maradj meg ilyennek! :-)) Ne hagyd, hogy a mai "modern" világ átformáljon! Mindenkinek nem tetszhet az ember.

A kérdésedre válaszolva: persze, hogy mehetsz így suliba!

Biztosan te leszel a legszebb, legcsinosabb lány a suliban! :-)

20/f

2013. jan. 17. 17:19
 4/15 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nekem az ilyen öltözet nem feltétlenül jelenti azt, hogy temetésre megyek, vagy vizsgára..szerintem egyszerűen csak szép.

Például egy lila blúz blézerrel szoknyával nagyon csinos hétköznapra is.

20 éves fiú: Köszönöm ezeket a kedves szavakat, örülök, hogy a fiúk körében is találok olyanokat, akik értékelik a stílusomat. Igazából én nem szeretem a mai világban, hogy szinte a lányok 90%-a farmert kivágott felsőket és tornacipőt hord. Meg utálják a szoknyát..mert szerintük kényelmetlen, szerintem egy szoknya sokkal kényelmesebb tud lenni. :)

2013. jan. 17. 17:27
 5/15 anonim ***** válasza:
mutatsz képeket hogy milyen ruhában szeretnél menni?:d mármint ha lehet úgy hogy rajtad van úgy jobban látszik: d 15/L
2013. jan. 17. 17:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem simán :) Én sokszor megyek blézerbe.Persze farmert húzok hozzá.Ez valamennyire elegáns,de hétköznapokra teljesen elfogadható.
2013. jan. 17. 17:37
 7/15 anonim ***** válasza:
a lila blúz jól hangzik, csak a fehér nem lenne szerencsés minden napra mert az tényleg hamar koszolódik, meg azért jó ha az ember egy kis színt visz az életébe, a fehét blúz is szép persze, de talán ha feldobod egy blézerrel, ahogy te is írtad, esetleg egy hosszabb nyaklánccal, akkor viszel bele egy kis színt, egyébként vannak szép elegáns nőiruhák is amik jól mutatnak hétköznapokon, nekem azok például nagyon tetszenek, azzal is szép elegáns hatást lehet kelteni, egyébként meg jó ha vannak emberek, akik kitűnnek a tömegből és hoznak valami újat, kifejezik egyéniségüket, már így is mindenki egyforma és mindenki másoknak akar megfelelni. Jó hogy van még ember aki nem
2013. jan. 17. 18:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Egyetértek :D A lila egyébként a kedvenc színem..ezért is említettem a lila blúzt
2013. jan. 17. 18:07
 9/15 anonim válasza:
Én imádom ha egy csaj így öltözködik. Én is szövetnadrágban és ingben+néha zakóban járok suliba. 19/F
2013. jan. 17. 18:52
 10/15 anonim ***** válasza:
szerintem fehérbe ne menj. valami színes felsőt passzints hozzá, így sokkal jobb és nem olyan egyhangú.
2013. jan. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!