Olcsó és új ruhák online?
Olyan oldalt keresek, ahol olcsón lehet új ruhákat rendelni. Teszvesz, vatera, otto, bonprix kilőve. Ezek használtak és drágák.
Ne értsetek félre, nincs gondom a használt ruhákkal, de most inkább valami újat szeretnék.
Ötletek?
Köszi a válaszokat! Sajnos nálunk nincs jó turi, általában gagyi ruhákat árulnak. 30 km-re van a legközelebbi minőségi turkáló. Kínaiba szoktam járni, vagy ide a szomszédba (egy pici üzlet nagyon jó ruhákkal), de sajnos soha nincs olyan, amit épp keresek; vagy van, de nem az én méretemben. A cipőkről meg ne is beszéljünk. Egyszerűen nem az én stílusom, de röhej, hogy mindenhol ugyanolyanok vannak.
Azért köszi a válaszokat! Aranyosak vagytok!
szia.
én innen rendeltem a fürdőrucimat.
teljesen új ruhák. nem drágák. nekem bevált =)
www.diat.hu
www.erdeszoutlet.com
www.flashfashion.hu
www.erdeszoutlet.com
www.flashfashion.hu
nagyon jó oldalak!!! olcsó,minőségi,és nagyon jó ruhák!!!!imádom!
Volt munkatársam innen rendelget, nézz szét! :) Azt írja vásárlás/leütés előtt érdeklődni kell, van-e abban a méretben és színben, amit akarsz, meg alkudni KELL. :)
ioffers.com
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!