Lehet-e a nöi bajuszt epilátorral leborotválni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 09:22
1/8 anonim válasza:
Epilátorral nem tudom hogy lehet borotválni, tudtommal azzal csak epilálni lehet.Hát megpróbálhatod, de én inkább a szemöldökcsipeszt ajánlanám.Nekem a lábam is néha pöttyös lesz az epitől, akkor a bajusz vonalam végképp az lenne, mert ott érzékenyebb a bőr.Én gyantázni sem tudom pont ezért.
2/8 anonim válasza:
én is a szemöldökcsipeszt ajánlom, esetleg a szőkítést
3/8 anonim válasza:
Én a gyantát ajánlom. Gyorsan túl vagy rajta és nagyon tartós. Bár előfordulhat, hogy bepirosodik, mert ugye ott érzékeny a bőr, de ez is elmúlik fél nap alatt. Legalábbis én jó véleménnyel vagyok róla:)
4/8 anonim válasza:
Epilátorral borotválni nem lehet.... Egyébként le tudod szedni, gyors (én fél perc alatt leszedem, pedig erősebb szálaim vannak), nem olyan maceráés mint a gyanta és nekem nem szokott kipirosodni. De ha neked mégis kipirosodna, kend be egy kis körömvirág kenőccsel, az egész hamar eltünteti és nyugtatja a bőröd.
5/8 anonim válasza:
én van amikor epivel szedem le és a pirosodáson kívül semmi nem történik. sztem egyáltalán nem vészes
6/8 anonim válasza:
Epilátorral ugyan azt a hatást lehet elérni, mint a gyantával... Ugyan addig tart és ugyanúgy tövestől szedi ki... Testrésztől függetlenül...
7/8 anonim válasza:
Ugyanúgy lehet epilátorral is szedni, mint a gyantával (mindkettő gyökerestől tépi ki a szőrt), csak az epilátorral azért jobb, mert attól nem színeződik el a bőröd egy idő után, a gyantától meg elszíneződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!