Szerintetek nagyon magas egy 13 éves lánynak, egy 5-6 centis magassarkú cipŐ?
szerintem pont elég
nekem van egy telitalpu cipöm ami 5centis a sarka és 1 héten kb 3- szor hordom
de van olyan cipőm is aminek 4 centis sarka
12,5/l
Nem sok, de szerintem ne hord olyan sokat :) Ma pont olvastam egy hasonló kérdést, egy veled egykorú lány akart magassarkút venni, ott egy válaszoló tök jól leírta mi a hátránya a magassarkúknak :) Persze nem kell megijedni, lehet hordani magassarkút, csak ne minden nap :) http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
itt az a kérdés, olvasd el azért, jobb tudni az ilyet is :)
13 éves kislány ne hordjon magassarkút. Semekkorát.
Hihetetlen, hogy lehetnek ennyire elcseszettek a mai szülők, hogy mindent megengednek a gyerekeiknek. Megkérdeznéd nekem az anyukádtól, hogy miért ilyen elcseszett?
1. a csontjaid még fejlődésben vannak, a magassarkú eldeformálja a lábat, ha csontkinövésed lesz tőle az igen fájdalmas ám. a műtét sem kellemes.
2. ennyi idősen nem áll jól, inkább kinevetnek érte, mert látni pár ilyet, olyan mintha anyukájuk cipőjében járnának... vicces. Mivel gyerek vagy még.
3. Egyáltalán minek? Iszonyat kényelmetlen, szép cipőt találsz laposban is. Akkor minek szenvedni ilyenben?
Ne hordj. Van egy évfolyamtársnőm aki hord
1. menni nem tud benne
2. öt perc múlva le kell vennie
3.mindig fájlalja benne a lábát.
A magassarkúnak vannak hátrányai és egy előnye is miszerint erősíti a térdizmokat. Hát ebben a korban a te térdizmaid erősek nem kell azt erősíteni. Ráérsz vele. Ha mindenképpen elegánsan szeretnél kinézni a sarok nélküli bokacsizmát és a balerinacipőt ajánlom.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!