Tudtad, hogy készül nylon harisnya férfiaknak is? Tudtad, hogy régen a férfiak hordtak harisnyát? Arról hallottál hogy nagy harisnya gyárak gyártanak férfiaknak is ilyet?
tuti, hogy ezt a kérdést is te írtad: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
holnap azért fogsz kampányolni, hogy a fiúk járhassanak rózsaszín szoknyában?
Azt megkérdezhetem hogy miért hordasz harisnyát? És hogy ez milyen, mármint ugyanolyan mint a női nylon harisnya?
Hallottam arról hogy van aki hord, igazából nem értem hogy ez miért jó neki; azt is tudom (szerintem mindenki) hogy régen hordtak a férfiak. Azt viszont kétlem hogy a visszeres lábon segít, mert ahhoz speckó visszérhez való harisnya/zokni kell.
A pasinak hosszú hajon és fülbevalón meg már nem botránkoznak meg az emberek, mert már sok ilyet látni, de nekem nem tetszik.
21 L
Kérdező, remélem nem fogod százszor megkérdezni ezt. Egyszer már kérdezted.
Senki nem kíváncsi, hogy a szőrös lábadra harisnyát húzol. De az sem, ha borotválod a lábad és arra húzol.
Persze leb*ziznak, de ettől senki nem lesz meleg, mert harisnyát húz. (milyen is lenne, felveszem a harisnyát, jomár vagyok, leveszem, hetero. Nem így működik.)
Ha téged izgat, hogy harisnyát húzol, egészségedre, de nekem felfordul a gyomrom. (Amúgy a Transzvesztiták legnagyobb többsége hetero és ez egy fétis, hogy női ruhába öltöznek.)
Kérdező, ha szégyelled, akkor találj más megoldást. Mert ígí bizonygatod a semmit.
1800-as években az orgona csak és kizárólag férfi illat volt. Ma meg csak női. A lila színt is férfiak hordták (ruha, palást), ma meg női szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!