Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtad, hogy készül nylon...

Tudtad, hogy készül nylon harisnya férfiaknak is? Tudtad, hogy régen a férfiak hordtak harisnyát? Arról hallottál hogy nagy harisnya gyárak gyártanak férfiaknak is ilyet?

Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik meleg dolog ha egy pasi hord harisnyát! :( Szerintem egyáltalán nem az, mivel férfi sportolók is hordanak, és egyáltalán nem gáz, róluk senki sem gondolja azt hogy esetleg saját neméhez vonzódik!!És a visszeres problémák végett is sokan hordanak férfiként harisnyát nylont! Kíváncsi leszek mikor jutunk ezen túl? Mikor lesz ugyan úgy elfogadott mint a hosszú haj pasiknak, illetve fülbevaló stb.? Mivel régen ezt is sokam megbélyegezték azzal hogy biztos ..... !!!

#divat #harisnya #nylon #férfiak harisnyában #harisnya pasiknak
2012. aug. 4. 19:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%
a tudtad kérdésekre válaszolnék, szerintem aki tudja az is leszarja XDDD manapság a nők sem hordanak nemhogy a férfiak XDDDD
2012. aug. 4. 19:28
 2/22 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg a hosszú haj vagy fülbevaló nőknek való nem férfiaknak. Nem mondom hogy bu.zik, de ennyi erővel a nőknek se kellene leszedni a szőrt a lábukról vagy máshonnan mint a férfiaknak.
2012. aug. 4. 19:28
 3/22 anonim ***** válasza:

tuti, hogy ezt a kérdést is te írtad: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

holnap azért fogsz kampányolni, hogy a fiúk járhassanak rózsaszín szoknyában?

2012. aug. 4. 19:30
 4/22 A kérdező kommentje:
Hát ezt elvesztetted nem én tettem fel a kérdést!!!Rózsaszín szoknyáért meg biztos nem fogok kampányolni mivel ha elolvastad a soraimat nem vagyok meleg!!!!!!!!!!!!!De ha gondolod te esetleg kampányolhatsz érte mivel ez jutott az eszedbe rögtön :) :)
2012. aug. 4. 19:52
 5/22 anonim ***** válasza:
Szerintem se a hosszú haj sem a fülbevaló nem való FÉRFIAKNAK. Amúgy meg hordjál harisnyát lesz-rom,legfeljebb kiröhöglek az biztos :D
2012. aug. 4. 20:15
 6/22 A kérdező kommentje:
Hordok is, és ha van olyan aki kiröhög tegye biztos van rajta is röhögni való majd kiröhögöm én is vagy teszek rá .
2012. aug. 4. 20:22
 7/22 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem hogy miért hordasz harisnyát? És hogy ez milyen, mármint ugyanolyan mint a női nylon harisnya?

Hallottam arról hogy van aki hord, igazából nem értem hogy ez miért jó neki; azt is tudom (szerintem mindenki) hogy régen hordtak a férfiak. Azt viszont kétlem hogy a visszeres lábon segít, mert ahhoz speckó visszérhez való harisnya/zokni kell.

A pasinak hosszú hajon és fülbevalón meg már nem botránkoznak meg az emberek, mert már sok ilyet látni, de nekem nem tetszik.

21 L

2012. aug. 4. 20:40
 8/22 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, remélem nem fogod százszor megkérdezni ezt. Egyszer már kérdezted.

Senki nem kíváncsi, hogy a szőrös lábadra harisnyát húzol. De az sem, ha borotválod a lábad és arra húzol.

Persze leb*ziznak, de ettől senki nem lesz meleg, mert harisnyát húz. (milyen is lenne, felveszem a harisnyát, jomár vagyok, leveszem, hetero. Nem így működik.)

Ha téged izgat, hogy harisnyát húzol, egészségedre, de nekem felfordul a gyomrom. (Amúgy a Transzvesztiták legnagyobb többsége hetero és ez egy fétis, hogy női ruhába öltöznek.)

2012. aug. 4. 20:52
 9/22 A kérdező kommentje:
Mért hordok harisnyát?1 gyógyharisnyát hordok mert fájnak a lábaim ha sokat állok munkába kezdődő visszér van!!2. Amit pasiknak adnak az egy vastag kibírhatatlan gumírozott mondhatnám úgy is nagymama harisnya hordja az aki kitalálta megfől a lábad benne még télen is szinte .Rákérdeztem van e vékonyabb szellősebb és mi volt a válasz van női. Hát vettem és tényleg sokkal kényelmesebb!!Azóta azt hordok ugyan ügy tartja a lábam csak sokkal vékonyabb szelősebb kényelmesebb !!Aztán mivel a kedves buzzázók fent tartják butaságukat ezért elkezdtem utánanézni mi újság harisnya ügyben pasik setében. És meglepődtem én is hogy van ilyen direkt pasiknak és nagyon sokan hordanak sima nylon harisnyát.Így már kevésbé zavar a látja valaki. És kíváncsi voltam ki tud róla hogy van ilyen.Azért a buzázókon jókat nevetek kíváncsi lennék mit szól ehhez olyan aki tényleg meleg.
2012. aug. 4. 21:16
 10/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha szégyelled, akkor találj más megoldást. Mert ígí bizonygatod a semmit.

1800-as években az orgona csak és kizárólag férfi illat volt. Ma meg csak női. A lila színt is férfiak hordták (ruha, palást), ma meg női szín.

2012. aug. 4. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!