Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Az arany színű koszorú...

Lányok! Az arany színű koszorúslányruhához milyen színű cipőt vegyek?

Figyelt kérdés

Amit fel lehet venni fekete nadrághoz is, mert ez lesz rajtam az esküvű után. Bár a fekete színhez minden illik :)

Ti milyen színű cipőt vennétek? a fehér sztem nem jó, gondoltam még a feketére is.

Tanácsokat kérek.

Köszönöm.

2009. júl. 19. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak aranyszínű cipőt tudok elképzelni hozzá.A ruha színéhez más nem megy.
2009. júl. 19. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem még a fehér lenne jó, de feketét semmiképpen. az aranyszínű cipővel vigyázz, mert nem szép, ha másmilyen a színe, mint a ruhád.
2009. júl. 19. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]

Ha nem is találsz a ruhával színben pontosan megegyező cipőt, akkor próbáld meg úgy, hogy a táskád és a cipőd harmonizáljon, mint az 1. képen.

:)

2009. júl. 19. 12:08
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos infókat :-)
2009. júl. 19. 12:42
 5/8 anonim válasza:
100%

[link]

$ztem 1 ilye$mi mindenhez illik ami alkalmi:)

2009. júl. 19. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:
az utol$ó nagyoon dögööö$$ :)
2009. júl. 19. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Arany színű cipő igazán szép hozzá...és az alapdarabpok közé sorolható, mert hasonlíta bézsre, amit szinte mindenhez fel lehet venni-ha nadrág, minden világoshoz szinte, ha ruha, akkor is, mert beleolvad a lábad színébe.

Arany színű cipőt vehetsz a Leonardoban, lehet kapni sokfélét, van egy nagyon szép pl 1390 Ft-ért is...utolsó darabok, sietni kell

Én a héten vettem egyet 1200-ért a Király utcai turiban...Easy London a neve, a Körút és az Izabella utca között van. Minden kedden teljes árucsere, tehát holnap, és szinte mindig van arany szandál, érdemes elnézni oda!

2009. júl. 20. 13:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszike a választ, csak az a baj, hogy vidéki vagyok. De majd szétnézek :)
2009. júl. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!