Lányok! Az arany színű koszorúslányruhához milyen színű cipőt vegyek?
Amit fel lehet venni fekete nadrághoz is, mert ez lesz rajtam az esküvű után. Bár a fekete színhez minden illik :)
Ti milyen színű cipőt vennétek? a fehér sztem nem jó, gondoltam még a feketére is.
Tanácsokat kérek.
Köszönöm.
$ztem 1 ilye$mi mindenhez illik ami alkalmi:)
Arany színű cipő igazán szép hozzá...és az alapdarabpok közé sorolható, mert hasonlíta bézsre, amit szinte mindenhez fel lehet venni-ha nadrág, minden világoshoz szinte, ha ruha, akkor is, mert beleolvad a lábad színébe.
Arany színű cipőt vehetsz a Leonardoban, lehet kapni sokfélét, van egy nagyon szép pl 1390 Ft-ért is...utolsó darabok, sietni kell
Én a héten vettem egyet 1200-ért a Király utcai turiban...Easy London a neve, a Körút és az Izabella utca között van. Minden kedden teljes árucsere, tehát holnap, és szinte mindig van arany szandál, érdemes elnézni oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!