Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, mennyit adtok max. Egy...

Nexxxt82 kérdése:

Fiúk, mennyit adtok max. Egy alsóneműért?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát én megmondom őszitén szólva, hogy igényesnek érzem magam, ami azt takarja, hogy csak eredeti parfüm, vagy éppen elég sok drága márkás cuccom van. És itt nem kis olcsó Adidas és Nike márkákra gondolok, hanem Armani, Diesel és drágább kategóriás Puma cuccokra stb..

Ennek ellenére zokniból és alsóneműből olcsó darabokat veszek: a múltkor a plázás kínai boltba 800Ft-ért vettem boxereket, de nagyon sok zoknim és alsóneműm van a Lidl-ből, asszem a márkája Livergy: nagyon jó minőségű cuccok, tapadós, de olyan gumis szerű és nem nyomja agyon a "cuccot". Nem nyúlik, és mosógépbe mosva mérettartó, bár igaz, kézzel mosva deformálódik az alakja, de gépben mosva jó cuccok ezek.

Egy Diesel vagy Armani zoknit-boxert 6000-15000Ft között tudnék venni, ennyiből inkább veszek több olcsót, ugyanis zokniból és alsóneműből soha nincs elég, illetve kinek vn arra pénze, hogy ennyiért vegyen zoknikat-alsóneműket?

2012. júl. 27. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja ezek a Livergy boxereket legutóbb ilyen áron vettem: 1800Ft-ért 2db-ot, zoknik pedig 600-800Ft között szoktak mozogni 2-3db egybe csomagolva.
2012. júl. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!