Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet a régiből új?

Hogyan lehet a régiből új?

Figyelt kérdés

Segítséget kérek!

Rengeteg olyan felsőm van ami kinyúlt, nem jó, kifakult stb.

és nem tudom őket felhasználni.

De szeretnék belőlük újat csinálni.

Hogyan tudom őket újra felvehetővé tenni, nincsenek rossz állapotba, csak egy kicsit fel akarom őket "turbózni" valami érdekességgel, mintával és új stílust akarok nekik adni.

Linkelnétek képeket ilyen ruhákról?

előre is köszönöm.:)

2012. júl. 11. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
olyat láttam ezen az oldalon hogy ilyen koponyát lyuggattak bele a hátába, akkor lehet batikolni, lehet haspólót is csinálni, hogy minden varrást levágod akkor lehet olyat hogy az ujjába belevágsz merőlegesen vízszintes csíkokat, és akkor ilyen klaffa lesz. lehet hogy az aljába csinálsz ilyen csíkokat és akkor rojtos lesz, de simán rá is pancsolhatsz valamilyen mintát textilfestékkel
2012. júl. 11. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:

ohh köszönöm.:)

és ha megkérnélek képet nem tudnál linkelni?? :)

2012. júl. 11. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

de ennek szerintem a kezdő állapota is jófej

[link]

[link]

[link]

meg ilyen nagy kivágást is lehet

de azoknak a nagyját sajna nem találtam meg amiről beszéltem, de nagyjából leírtam hogy kell csinálni

2012. júl. 11. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:

nagyon tetszenek valamennyit biztosan kifogok próbálni.:)

köszönöm.:))

2012. júl. 12. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!