Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én vagyok már rosszul az...

Csak én vagyok már rosszul az amerikai zászlós ruháktól/bikiniktől?

Figyelt kérdés
Lassan olyan lesz mint a Fila.
2012. júl. 11. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
nekem sem tetszenek
2012. júl. 11. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes amúgy...a net tele van vele,de én utcán (Bp) csak egy ilyen embert láttam..mindenesetre elég tucat meg béna.
2012. júl. 11. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
az akciós Supra cipő dettó :D
2012. júl. 11. 16:43
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Én fiúként is rühellem a lányokon... annyira nevetséges, hogy valami divatba jön, aztán boldog-boldogtalan, sovány, duci, magas, alacsony, szőke, barna mindenki ezt hordja...
2012. júl. 11. 17:12
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Nekem tetszene,de már csak azért nem veszek,mert mindeki olyat hord.Egyszóval: nem,nem csak te.
2012. júl. 11. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Én lány vagyok, nekem igazából tetszik,mert van olyan ami jól néz ki. Rátaláltam pl egy angol zászlós bikinire,de belegondoltam,hogy mindenki ilyet fog hordani és inkább otthagytam :D
2012. júl. 11. 17:34
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Nekem tetszettek, de már undorító, hogy minden 2. lány olyat hord.
2012. júl. 11. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
én is utálom. olyan mint a neonos cuccok. Vettem magamnak mikor még senki sem hordta, mindenki leszólta hogy hogy néz má' ki.. most meg mindenki olyan van. Azóta nem hordom. Tiszta vicc
2012. júl. 11. 18:11
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Én is régóta hordok, és angol zászlósokat is. Engem nem zavar, hogy divatba jöttek legalább most feltudok tankolni ilyen cuccokból, mert minden bolt árulja. Aztán fél év múlva majd lecseng ez is.
2012. júl. 11. 20:49
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Én nem vagyok tőle rosszul, sőt néhány darab tetszik is. De röhejes, hogy most mindenki ilyet hord, és ők mondják, hogy egyediek. Nem vennék fel ilyet.
2012. júl. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.