Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 vok és még nem hordok...

15 vok és még nem hordok melltartót. Hogy vezessem rá anyumat h már szeretnék hordani?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 21. 20:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
60%
vedd meg magadnak:D nem lenne könnyebb?
2008. ápr. 21. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egyszerűen megmondod, h már mindenki hord csak te nem, tök cikinek érzed, és h vegyen.
2008. ápr. 21. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem nyugodtan kéRdezz rä,hogy szte mit szolna ha....vagy eleve mondd meg hogy azon gondokoztàl hogy szeretnél egyet.ha fiatalos anyud van,ne paräzz a välasztol,ha meg nem annyira ...akkkor meg lehet azt mondja hogy vàrj még bla bla.egy melltarto nem kurväs,nem ciki,söt...de sztem nem kell"rävezetés"..nyugodtan mond meg nkei hogy pl lättäl egy tök szépet egy boltban...böa bla..:).puszii
2008. ápr. 21. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
érvelj esetleg azzal, hogy ha az elején nem támogatod meg kicsit a cicidet, akkor nem lesz késöbb szép formás. Ennek mondjuk kb. csak a fele igaz, de érvnek jó. :)
2008. ápr. 22. 06:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mond meg neki hogy szeretnél egyet. Nem ciki az anyukádnak szólni. Mond neki hogy kényelmesebb lenne melltartóba, meg már nagy vagy hiszen 15éves vagy. Én 12-13évesen már hordtam. Nekem anyu mondta hogy vehetnénk nekem melltartót. Amúgy meg tényleg vehetsz is magadnak. Ha nincs nagyon nagy melled, akkor a kínai boltokba kaphatók közül is választhatsz. Ott is vannak szépek, és már 600Ft-ért is lehet kapni.
2008. ápr. 24. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Mond meg anyudnak en 12 eves vok es mar hordok!
2008. máj. 2. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:
"Anyu, melltartót szeretnék"
2008. jún. 19. 00:45
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
én is 15 vok... fogtam magam, és vettem:P anyukád is volt ennyi idős, biztos megérti, ha beszélsz vele erről...(bár én nem szóltam neki...:D)amikor majd meglátja a szennyesbe, biztos leesik neki....sztem nem lesz ebböl verekedés...:)
2008. júl. 2. 07:46
 9/12 anonim ***** válasza:
a boltba és veszel! Meg leülsz vele szembe és kijelented hogy nő vagy és hogy neked szükséged van rá, meg fogja érteni, és szte még örülni is fog neki!:)
2008. aug. 17. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem fura ez, hogy valakinek kérni kell, bár lehet,hogy azért mert anyud is "cikinek" érzi, mármint azt, hogy erről beszéljetek, de pl én anyum úgy 13 éves koromban csak úgy vett nekem és most a húgomnak is...
2008. aug. 26. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!