Szerintettek a kövérek is felvehetnek bikinit?
Persze, miért ne?
A fellépésen múlik minden, nem a cm-eken.
De a lebarnult bőr mindig sokkal jobban mutat, egy kövérkén pedig ez még fokozottabb. Még a narancsbőr is sokkal szebb lebarnulva.
És ápoltnak kell lennni nagyon.(haj, bőr körmök, gyűrű, cipő)
Nyugodtan,ha jól érzi magát úgy akkor meg pláne...
Végülis azért,mert vki nem topmodell alkat még hordhat bikinit:)
Hát engem nem zavar, szerintem nyugodtan.
Láttam én már 150-160 kilós embereket is bikiniben! Engem nem zavart, jó meglepődtem, hogy kicsit nagyobb mint a mellette álló 50 kilós csaj, de semmi negatív gondolatom nem volt. És az a tapasztalatom, hogy megjegyzést sem tesz senki max a háta mögött. Annyiból jó, hogy nem hallod így nem szomorít el. De amúgy senki nem foglalkozik a másikkal, szóval nem érdekes ki miben van...
Szerintem nyugodtan vegyél fel bikinit, sokszor még jobban karcsúsít, mint egy fürdőruha ami kiemeli a hasat.
nem gusztustalan.
szerintem gusztustalanabb, ha hurkás, és rajt van egy ilyen rátapadt feszülős anyag....
persze ennek si van kilohatára ..
sztem nem... :S
én 160cm és 60kg vagyok, kicsit homokóra feelinggel. és nem járok se strandra semmi ilyen helyre!! főleg nem bikiniben. undorito.
lehet lepontozni. szocprobleme.
Utolsó :)
A te bajod, ha nem mersz kimenni :) :(
Biztos fiatal vagy még, madj változol, remélem sikerül elfogadnod magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!