Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A németek tényleg igényteleneb...

A németek tényleg igénytelenebbek, mint a magyarok?

Figyelt kérdés
Dehát a többség jobban él... Ennyire nem érdekli őket a divat? Mindenhol azt hallom, hogy a németek nagyon igénytelenek.
2011. dec. 9. 01:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de itt berlinben mindenki nagyon ad magára, legalábbis itt a központi részben.voltam már kisvárosban is, ott sem voltak rosszabbul öltözve mint magyarországon egy kisvárosban.
2011. dec. 9. 01:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvi tagozaton tanultam középsuliban és többször is voltak nálunk német diákok rövidebb-hosszabb ideig. Volt egy lány, aki ősszel is tanga papucsban járt, így mindig tudtuk mikor fürdött, mert csak akkor nem voltak sárosak a lábujjai! Néhányszor 1-2 hétre jöttek diákok hozzánk, akiket mi szállásoltunk el. Hallottam olyat, hogy kikészítették nekik 1. nap a törölközőt, ekkor elmentek zuhizni. Másnap amikor megint kitették, elkerekedett szemekkel kérdezték, hogy ,,Ma is!?" - szóval én úgy vettem észre, hogy nem fürdenek naponta, de azért nem igénytelenek. (a sáros lábbujjas szerintem alapból nem adott magára)
2011. dec. 9. 01:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok.. most olvastam csak el végig a kérdést. :) Divat szempontjából ezek a diákok nem voltak 'igénytelenek'.
2011. dec. 9. 01:41
 4/10 T_A_ válasza:
73%
Én Hamburgban élek és úgy tapasztalom a barátnőmmel együtt, hogy elég sokan igénytelenek. Ízléstelen össze-vissza variált "ruhaszettet" felvesznek. De csak a fiataloknál lelhető fel ez, idősek igényesek. Budapesten sztem jobban öltözködnek az emberek (nem márkákra gondolok)
2011. dec. 9. 01:51
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Magyarországon viszik túlzásba a divatot,és a naponkénti fürdést is.(De naponta mosdanak,vagy zuhanyoznak) Németországban legfeljebb vasárnap öltöznek divatosabb ruhába. Kiránduláshoz pedig célszerűen,nem a divatot követve.

Ez nem igénytelenség,csupán józan ész.

2011. dec. 9. 07:17
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem igaz.

A nemetek kozott is, akar fiatalok, akar idosek, vannak ilyenek is, olyanok is. Nagyon sok mulik azon, hogy mit tanultak a szuleiktol, milyen kozegben elnek. Egy varoson belul is nagyon nagy a szoras.

De, ha belegondolsz, a magyarok kozott is nagyon sokra ra lehet mondani, hogy igenytelen... zsiros haj, ronda zold puloverhez ronda lila sal, felretaposott, saros cipo - soroljam? Megsem mondanam, hogy a magyarok mind igenytelenek. Azt mondom, hogy van ilyen is, van olyan is.

A nemetek kozott is.

2011. dec. 9. 07:23
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

A divat nem-követése újabban igénytelenség...?

Hát akkor én elképesztően igénytelen vagyok, de a legtöbb "divatos" holmitól inkább hányingerem támad, semmint felvegyem. Aztán mégsem vagyok igénytelen senki szerint :)

2011. dec. 9. 07:48
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem rég voltam Bécsbe ,ott kb. minden harmadikon nőn/lányon Louis V. volt.. így voltam.. Itt ennyire jól megy ? Meg ugye volt Louis V., Chanel, meg Gucci is így érthető ,h mi volt ez a sok jó cucc, 3 emeletes zara(2 db volt ,a másik 2 emeletes volt) 3 emeletes h&m (+ még a földszint alatt is volt egy részleg) Promod,Pimkie stb. Minden márkás üzletből minimum 1 emeletes volt. Mindenki nagyon divatosan öltözött, nem volt igénytelen. Tesóm vt Berlinben ,és azt mondta , az idősebbek(30-től [év]) nagyon adnak magukra ,a fiatalabbak inkább ilyen színesek voltak ,nem olyanok ,mint a magyarok tinik ,h csak bézs,fekete,fehér meg ezekhez hasonló színek...
2011. dec. 9. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
43%
Ja amúgy én sem fürdök minden nap... Nem a bányából jövök..
2011. dec. 9. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

na varjunk csak ezt a furdes-kerdest sosem ertettem...

Marmint ha en egy honapban egyszer furdok, mert jol esik ulni a meleg vizben, de amugy mindennap zuhanyzom, akkor ez igenytelenseg, mert nem furdok vagy mi?:D

Ez mekkora hulyeseg mar-.-

en itt elek kint, hat szerintem nem igenytelenek, de hat itt is ugyanolyanok azemberek... Esznek, isznak, lelegeznek meg ilyenek:)

Nincs kulonbseg: ahogy Magyarorszagon is vannak igenyesek es igenytelenek, itt is ugyanugy talalhatsz mindkettot:)

Ez inkabb szemelyiseg es sajat stilus kerdese, mintsem a nemzetisege:)

2011. dec. 10. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!