A németek tényleg igénytelenebbek, mint a magyarok?
Magyarországon viszik túlzásba a divatot,és a naponkénti fürdést is.(De naponta mosdanak,vagy zuhanyoznak) Németországban legfeljebb vasárnap öltöznek divatosabb ruhába. Kiránduláshoz pedig célszerűen,nem a divatot követve.
Ez nem igénytelenség,csupán józan ész.
Nem igaz.
A nemetek kozott is, akar fiatalok, akar idosek, vannak ilyenek is, olyanok is. Nagyon sok mulik azon, hogy mit tanultak a szuleiktol, milyen kozegben elnek. Egy varoson belul is nagyon nagy a szoras.
De, ha belegondolsz, a magyarok kozott is nagyon sokra ra lehet mondani, hogy igenytelen... zsiros haj, ronda zold puloverhez ronda lila sal, felretaposott, saros cipo - soroljam? Megsem mondanam, hogy a magyarok mind igenytelenek. Azt mondom, hogy van ilyen is, van olyan is.
A nemetek kozott is.
A divat nem-követése újabban igénytelenség...?
Hát akkor én elképesztően igénytelen vagyok, de a legtöbb "divatos" holmitól inkább hányingerem támad, semmint felvegyem. Aztán mégsem vagyok igénytelen senki szerint :)
na varjunk csak ezt a furdes-kerdest sosem ertettem...
Marmint ha en egy honapban egyszer furdok, mert jol esik ulni a meleg vizben, de amugy mindennap zuhanyzom, akkor ez igenytelenseg, mert nem furdok vagy mi?:D
Ez mekkora hulyeseg mar-.-
en itt elek kint, hat szerintem nem igenytelenek, de hat itt is ugyanolyanok azemberek... Esznek, isznak, lelegeznek meg ilyenek:)
Nincs kulonbseg: ahogy Magyarorszagon is vannak igenyesek es igenytelenek, itt is ugyanugy talalhatsz mindkettot:)
Ez inkabb szemelyiseg es sajat stilus kerdese, mintsem a nemzetisege:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!