Az ilyen "slim fit" szűk szabású gatyákat kinek készítik?
Kinek van ilyen piszkafa lába, akinek ez jó? Nem vagyok egy kimondottan nagy darab, de ami derékban és combban pont jó lenne, abba képtelen vagyok belepréselni a vádlimat. Ami pedig ott jó lenne, az a derekamról leesik és a ha övvel hordanám akkor röhejesen buggyos lenne.
Ezeket átlag embereknek tervezik egyáltalán?
Így kénytelen vagyok egyenes szabásúból szűkebb fazont venni. Ez pont jó, igaz ez is eléggé rám tapad, de jó vádlin, combon, és derékon is.
Nem értem a problémádat, a vékony lábú nőknek mibe kellene járni? Olyan nadrágba mint ami neked jó?
A 36-os cipőt kinek készítik? A 36-os lábú nőknek.
Van olyan nőismerősöm akinek az XS is néha nagy. Nem tehet róla, hogy ekkora.
Elolvastam kétszer is.
Van olyan nő akinek olyan vékony a lába mint az én csuklóm. És mellesleg XS a mérete. Annak megítélését, hogy ő mennyire átlagos rád bízom.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: Nekik tervezik az ilyen szűk szabású gatyákat.
Megértem a problémádat.
Én úgy vagyok vele, hogy amelyik nadrág tetszene az vagy nem jó rám, vagy túl drága. És nincs több választék, ennyi, többől nem lehet választani vagy ha akarsz is, akkor menj még át 10 boltba, hogy találj végre egy normális nadrágot, ami tényleg illik árban is a normálhoz, és amelyik neked is tetszik.
Pedig én vékony alkatú vagyok de még is nadrágot nagyon nehezen tudok vásárolni. Mert egyszerűen mindig csak egy réteget céloznak meg, és nekik készítik. Ha meg mást akarsz venni akkor mondom, több helyre kell bemenni amíg végül találsz EGY darabot,ami illik hozzád és árban is megfelelő. :)
Na, azért látom vannak itt akik tudják, hogy miről beszélek.
Jó, lehet, hogy nekem erősebb a vádlim, mert sokszor megyek sok helyre biciklivel. De azért nem lehet rá azt mondani, hogy az átlagnál feltűnően nagyobb vagy szélesebb lenne (leszámítva persze tényleg a csontsovány egyéneket, akiknek olyan a lába, mint másnak a csuklója).
Nem, nem arra gondoltam, hogy feltűnő, 2-3 centi plusz látványra semmi, de egy merev anyagú nadrágba esetleg már nem férsz bele. Direkt megnéztem a saját vádlim és nem látok rajta semmi különöset, viszont a csizma tényleg sokszor gond.
Most felpróbáltam egy olyan skinny farmert, ami már nagy rám, de térdnél az is megakad, ha leveszem, a lábszáramon ahogy kinéz, akár jó is lehetne, csak felül hatalmas. Ami meg jó, az vádlin feszül, fent meg simán követi az alakom. Eddig ez nem tűnt fel, érdekes...
én nem értem a problémádat. valószinüleg nagyobb méreted van mint amilyet szeretnél, ezét jönnek elő ilyen problémáid. nincsenek étkezési problémáim, egészségesen vékony vagyok, és rám jönnek az ilyen dolgok sőt, tudom hogy nehéz lesz elfogadni de rám néha nagyok is vádliba. tudom hogy le leszek értékelve amiatt hogy ezt irom, de mindenkinek el kell fogadni mi van rá tervezve mi nem. hiába divatos most az ilyen nadrág, nem neked való, nem érdemes rajta sajnálkozni mert valoszinuleg nem állna jól,nem a te alakodra van tervezve.
bocsánat de ezt gondolom.
Kedves utolsó, látom te se olvastad el a kérdést!
"valószinüleg nagyobb méreted van mint amilyet szeretnél"
Nem szeretnék semmit. Írtam, hogy próbáltam nagyobb, sokkal nagyobb méretet is, ami a lábamra jó, de azt a hasamon lazán jó 6-8 centit tudom elemelni. Így gyakorlatilag úgy kéne rám kötözni, hogy ne essen le. Nem hiszem, hogy ez lenne a nekem megfelelő "méret".
Valamint abban is félreértettél, hogy nem divatmajmolásból akarnék kizárólag ilyen nadrágot. Csak éppen ha bemész egy üzletbe 80-90%-ban ilyenek vannak. Én lennék a legboldogabb, ha nagyobb lenne a választék másmilyenekből is.
Egyébként meg ha neked ezek a gatyák is bőek lábban, akkor talán nem ártana valamit sportolnod, mert így ahogy elképzellek, egészségtelenül csontos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!