Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Volt már rajtatok...

Fiúk! Volt már rajtatok tornadressz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 18:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%
kényelmetlen volt.
2011. márc. 26. 19:11
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
nem
2011. márc. 26. 19:19
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Egyszer fogadásból a barátnőm mondta ha veszitek akkor legalább fél órára vegyem fel az egyik dresszét mert régen sokat cikiztem meg tapiztam amikor elmentem edzéseire megnézni :P hát igen ez volt a bünti felvettem nagyon kényelmetlen volt lakásukba a közel 30 fokos hőségbe szépen bele is izzadtam alig bírtam lehámozni magamról, többet nem kérek belőle:D
2011. márc. 27. 16:50
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen.De nem vagyok meleg(feleségm van),nem vagyok transzi. Egyszerüen jól érzem magam benne.
2011. márc. 31. 17:41
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt és teljesen kényelmes volt, nem tudom mi a bajuk a lányoknak nőknek ezzel a ruhadarabbal.

Kényelmes, a mozgást nem akadályozza (nem úgy mint a póló meg a torna nadrág amit mindig igazítani kell mert fellibben elmozdul)

Az izzadtságot érezni, de az átnedvesedett tapadó pamut póló rosszabb szerintem, és ráadásul a tornadressz gyorsabban szárad meg a testen mert vékony légáteresztő=hűti a testet...nem úgy mint a nedves pamut póló.

van még 1 szerepe: mikor felveszi valaki meglátszik hogy súlyfölöslege van.

Szóval ez egy újabb női hiszti szerintem, mert az egyrészes fürdőruha ugyan így néz ki ugyan ekkora testfelületet fed le, az anyaga is hasonló, érdekes azzal nincs baj.

2011. ápr. 24. 12:43
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt már. Hideg időben jó a megfázás ellen, mert védi a vesét.
2011. júl. 2. 20:37
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Ami azt illeti volt már. Hosszú és rövid ujjú is, kombinálva alatta egyrészes fürdőruhával. Tornadresszből 2-5 egyszerre + fürdőruha elég jó a hideg ellen.
2011. júl. 3. 07:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és teljesen kényelmes, jól érzem magam benne.

Családos, gyerekes apa vagyok, heteroszexuális.

Feleségem is tud róla.

2011. szept. 13. 10:08
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pl. a fényes anyagú hidegben teljesen jó alsóruha, nem ázik át az izzadtságtól, mint a pamutpóló vagy atléta, ing.
2011. szept. 27. 08:21
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Tökéletes,kényelmes ruhának tartom,hátránya szinte nincs is.Van több darabom,rövdujjúakat szeretem de akad hosszú is.Általában fekete vagy kék.Mielőtt homároznátok férfi a feltalálója 1900-1960-ig a férfiak ruhatárába tartozott a mai egyrészes úszódresszekkel egyetemben.A hölgyek fokozatosan átvették,akár a nadrágot,harisnyát stb..

A tornászok is viselik ők mind homárok?!

Csak itthon ciki fiúként felvenni...

2011. okt. 20. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!