Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a piros harisnya...

Szerintetek a piros harisnya mennyire ribis? Fiúk! Vélemény?

Figyelt kérdés

De úgy gondolom hogy fekete szoknyával ,meg fekte piros kiegészítőkkel ,az elegancia irányába elvinni.Csak nem tudom mennyire merjem bevállalni..

szép lábam van ,magas vagyok és vékony ..

Köszönöm a válaszokat :)

2011. márc. 23. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
eléggé. Bár igazából egy kép többet mondana...
2011. márc. 23. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ribis egy harisnya... nem értem. Ha te nem vagy ribis akkor egy harisnyától sem leszel az.
2011. márc. 23. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Huhh szerintem jól nézne ki:)) Szívesen felvennék én is ilyen merészebb színű harisnyákat de sajnos nem merem bevállalni.

L/19

2011. márc. 23. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2011. márc. 24. 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor "ribis", ha a viselője közönségesen öltözik fel hozzá. Az általad említett összeállítás teljesen vállalható.
2011. márc. 24. 08:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindenféle színű (egyszínű) harisnyám van. Imádom a színeket, persze nem szivárványként. A pirosat a minap vettem fel egy világosabb-középszürke kötött, szűk rucival. Felül egy szintén piros hosszú ujjú felső volt alatta. Nagyon vadas! De vettem már fel feketével kombinálva is többször. Merni kell, és meglátod dícsérni fognak érte! Nemrég egy erős citromsárga + barna összeállításban egy csomó dícséretet kaptam, pedig nem is gondoltam, h ennyire jól néz ki.

Most pedig, h jön a tavasz, a ruhatárunknak is ki kell színesednie kissé! :)

2011. márc. 24. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:
amíg felveszel hozzá szoknyát nincs baj.... :D
2011. márc. 24. 16:45
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

dehogy ribis :D nekem anyum vett egyet :D

én általában szakadt rövidnadrággal hordom, meg bakancsal.. vagy hosszú ingruhákkal

eddig még senki nemmondta, hogy ribis.. bár nem is érdekelne :) Kényelmes, suliban is jó, jólérzem magam benne

Ha te is szeretnl pirosat hordani akkor hajrá :)

14L

2011. márc. 24. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
én inkább piros cicanadrágot javaslok, hosszított fekete csőtoppal és valamilyen piros-fekete kiegészítővel (sál, táska) és persze fekete magassarkú. nagyon csini lennél :) ez így sokkal jobb, mert a piros harisnya-fekete szoknya nem ribis, hanem tinilányos és közönséges (nem elegáns)
2011. márc. 26. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem pont a cicanadrág közönséges.
2011. márc. 26. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!