Szerintetek a piros harisnya mennyire ribis? Fiúk! Vélemény?
De úgy gondolom hogy fekete szoknyával ,meg fekte piros kiegészítőkkel ,az elegancia irányába elvinni.Csak nem tudom mennyire merjem bevállalni..
szép lábam van ,magas vagyok és vékony ..
Köszönöm a válaszokat :)
Huhh szerintem jól nézne ki:)) Szívesen felvennék én is ilyen merészebb színű harisnyákat de sajnos nem merem bevállalni.
L/19
Nekem mindenféle színű (egyszínű) harisnyám van. Imádom a színeket, persze nem szivárványként. A pirosat a minap vettem fel egy világosabb-középszürke kötött, szűk rucival. Felül egy szintén piros hosszú ujjú felső volt alatta. Nagyon vadas! De vettem már fel feketével kombinálva is többször. Merni kell, és meglátod dícsérni fognak érte! Nemrég egy erős citromsárga + barna összeállításban egy csomó dícséretet kaptam, pedig nem is gondoltam, h ennyire jól néz ki.
Most pedig, h jön a tavasz, a ruhatárunknak is ki kell színesednie kissé! :)
dehogy ribis :D nekem anyum vett egyet :D
én általában szakadt rövidnadrággal hordom, meg bakancsal.. vagy hosszú ingruhákkal
eddig még senki nemmondta, hogy ribis.. bár nem is érdekelne :) Kényelmes, suliban is jó, jólérzem magam benne
Ha te is szeretnl pirosat hordani akkor hajrá :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!