Nem túlzás egy 16 éves lánynál az ha szőrme kabátot és nagy arany karika fülbevalót, NAGYON magassarkú csizmát hord?
suliba? íme: szőrme kabát, nagy arany karika fülbevaló (rajos), nagyon magassarkú csizma, póthaj, műköröm
ne haragudj, de így a leírtak alapján én egy plázapics@'nak képzellek el...
18/l
A szőrme kabát lenne a legkisebb gondom, valszeg úgy nézhetsz ki mint egy útszéli...
MInek egy 16 évesnek magassarúkba járnia iskolába? legalábbis NAGYON magas sarkúba...arany karika fülbevaló=romás, póthaj, műköröm: cinkes, csupán azt tükrözi, hogy igénytelen vagy és lusta, és inkább a könnyű mű dolgokhoz nyúlsz az igényes természetesség helyett.
Szüleid nincsenek, hogy hagyják ezt? 21/L
Hát szerintem nem nézek úg ki mint egy útszéli.És miért romás a fülbevaló?Mert arany?És akkor magyar nem hordhat aranyat vagy mi?
A többi válaszon nem akadtam fönn mert csak a kérdésre válaszoltak.Viszont ez a fülbevalós dolog nagyon nagy hülyeség!
Ja és vannak szüleim.Csak ő nem szólnak bele abba,hogy hogyan nézzek ki!!!
És nekik is jobban tetszik a hajam igy,hogy hosszú!:) ennyike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!