Tegyek tükröt a cipőmre?
Szokás ez még ma? Mennyire poén vagy bunkóság? Egyszer a gimiben egyik srác lábán láttam. Aztán én is akartam egyet(, csak anyukám nem engedett volna el így otthonról :D.)
Van vkinek? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? A mai lányok hordanak bugyit? Ha igen, milyet?
Hogy kéne felrakni? Deszkás cipőn, ha beillesztem valahogy a cipőfűző alá, az jó lenne?
A kérdésemet igazából ennek a témának köszönheti a nagyérdemű: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Télleg, ha így belegondolok, engem nagyon érdekel, hogy a harisnyanadrágot bugyival vagy bugyi nélkül hordják.
Na azért válaszolok a kérdésekre (uccsó előtti vagyok)
Tegyek tükröt a cipőmre? Isten ments..
Szokás ez még ma? Remélem nem.
Mennyire poén vagy bunkóság? Semennyire.
Van vkinek? Nincs.
Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Hülyén néz ki és fölösleges.
A mai lányok hordanak bugyit? Nem, de a holnapiak fognak.
Ha igen, milyet? Amilyet te nem.
Hogy kéne felrakni? Húzni szoktuk, belerakod mindkét lábad és felhúzod egészen a nemiszervedig.
Deszkás cipőn, ha beillesztem valahogy a cipőfűző alá, az jó lenne? Az deszkáscipő és NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!