Szerintetek melyik jobb a STEEL vagy a Shellys?
Figyelt kérdés
Már rég óta szeretnék acélbetétes bakancsot egy ilyet néztem ki: [link]
ez Steel, de én azt hallottam, hogy a shellys jobb, de ezt már mondták fordítva is, na mind1 a lényeg szerintetek melyik jobb?
2010. aug. 23. 00:30
3/9 anonim válasza:
Steel márkájú volt az első bakancsom, a második pedig Shellys, és én is azon a véleményen vagyok, hogy a Shellys jobb!
4/9 anonim válasza:
Nekem Steelem van,nem rossz,csak a talpa kopik+ a csavarokból esett ki néhány.1 éves a bakancs.
5/9 anonim válasza:
A Shelly's egy jó márka, de nekem a Steelek jobban tetszenek, csak az a baj hogy gyatra minőségűek.
6/9 anonim válasza:
A Steelről én is több embertől hallottam (akinek az van), hogy kopik a talpa és a csavarok esnek ki. Neten is sok helyen ezt írják. A Shelly's-re még nem hallottam panaszt.
7/9 anonim válasza:
Shellys. Én használtam vettem, de szinte új és nagyon jól bírja.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2010. aug. 25. 00:59
9/9 anonim válasza:
A Shellys ezerszer jobb. Ismerősöm Steel-jének egyszerűen kettétört a talpa egy jó idő után, viszont a Shellys elég strapabíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!