Hogy hordjam ezt az inget?
Figyelt kérdés
Most vettem a promod-ba ezt a kockás inget, de nem igazán tudom milyne öv kellene hozzá (úgy értem, h szoktaqm látni, h a derékon van az öv, szerintem kellen hozzá, mert így elég bő és egyszerű). Kell ez alá még vmi top vagy vmi vagy csak úgy magába?
Tudtok vmi kiegészítőt hozzá linkelni?
Köszi előre is:) 17/L
2010. aug. 3. 23:53
1/21 anonim válasza:
alá ehetsz egy fekete piros vagy fehér toppot, és egy fekete övet!
2/21 A kérdező kommentje:
És az övet lazán hordjam vagy ilyen passzosan?
És top nélkü h*lyén néz ki?
2010. aug. 4. 00:03
3/21 anonim válasza:
Szerintem top nélkül jobb, főleg ilyenkor nyáron dögmelegben, de télen toppal is tökjó, legalább nem fagysz meg. Amúgy ha a csípődre teszel egy vékonyabb övet, akkor azt inkább lazábban, viszont a derekadon, vagy mell alatt ott szorosan hordd. Amúgy tök csini ing, tetszik nagyon! Hordd egészséggel! ;))
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Nekem is egyből megtetszik, már régóta kerestem inget, de mind olyan volt, ami nagyon bő lett volna rám. ez az első ingem:) Én is úgy gondoltam, hogy mell alatt, vagy kicsit lentebb rakok egy szoros övet, de nem tudom, h az hogy állna, vagy nem nézne ki h*lyén, vagy egyáltalán találok-e olyan övet, ami nem nagy rám, mert általában ezzel van a probléma.:) De majd keresek, hátha találok:) Am szerinted ez milyen nadrággal lenne a legjobb? Röviddel, hosszúval?
2010. aug. 4. 00:14
6/21 anonim válasza:
00:11 vagyok. Jó a cosmo-s link, tényleg jól nézne úgy ki. :) Most nyáron rövid nadrággal is hordhatod nyugodtan, farmer shorttal, vagy vászonnal, bármivel, ami színben passzol hozzá. :) Hűvösebb időben meg egy csőszárú gatya tökéletes hozzá. Stílusodtől függ, ha sportosabb vagy akkor converse is megy hozzá szerintem, ha csajosabb, akkor meg balettcipő/magassarkú. :)
7/21 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:) Holnap el is megyek nézelődni:)
2010. aug. 4. 00:31
9/21 anonim válasza:
nem baj ha bő, övvel nagyon jó lesz
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!