Lányok szerintetek 1 pasin b*zis a csőnadrág? Csak őszintén
2010. júl. 17. 21:51
1/29 anonim válasza:
Szerintem az összhatástol függ.Ezzel azt értem,hogy ha e mellé a nadrág mellé mondjuk felveszel egy jó kis feszülős pólót,vagy vmi rozsaszin vagy emós cuccot,akkor sztem b.zis.De ha normálisan öltözöl mellé,akkor nem b.zis,sőt,nekem bejön.:D
Csak vigyázni kell mivel kombinálod.
17L
3/29 A kérdező kommentje:
a feszülős és emos cuccok nem az én stílusom, és kösz:D
2010. júl. 17. 21:57
4/29 A kérdező kommentje:
csak csajok írjanak!!!!
2010. júl. 17. 22:01
5/29 anonim válasza:
Igen az! Határozottan az!
egy metálos-chopperes pasival megáldott 20 éves goth lány :)
6/29 anonim válasza:
egyetértek az első válaszolóval, jól kell kombinálni, ha normálisan öltözöl mellé, nekem eszembe nem jutna, hogy b*zus.
8/29 anonim válasza:
Nekem kb. az összes farmerom/nadrágom ilyen, a környezetemben az ég adta világon nem találta b.uzisnak, mondjuk én nem húzok mellé tapadós pólót.:D
9/29 anonim válasza:
attól függ:
-van-e hozzá alakja
-nem túl kicsi rá[tehát jobban szorítja mint kéne]
-nem b*zis a színe[pl.neon rózsaszín]
-jó-e benne a feneke
ha ezek megvannak akkor nekem tetszik.^^
10/29 anonim válasza:
Szerintem nem b*zis, nekem nagyon bejön. 15/L gondolom az idősebb korosztálynak már nem igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!