Hol áll jól egy lánynak a tetoválás?
Szerintem sehol sem áll jól.
Nekem csak az a bajom, ha meglátok egy "szolid" tetoválással megjelölt lányt, hogy nagyon ki van emelve a bizonyos testrész. Például nemrég egy negyven év körüli nő lábszárán láttam valami sárkány féle tetoválást. Hát komolyan, undorító volt. Már jó pár kilót felszedett és egyáltalán nem állt jól a lábán, biztos, hogy megbánta, hogy anno a formás lábaira tetoválást csinált, aztán negyven év múlva meg győzze takargatni.
Szóval jól gondold végig, mert egész életedben a bőrödön viseled majd. És úgy gondolkodj, hogy arra a testrészedre különösen ügyelj, hogy feszes legyen a bőröd, és a többi, mert egy idő után "eldeformálódhat" a tetoválás. De ha elmész a tetováló szalonba és megkérdezed, hogy a tetováló szerint hol állna jól a tetoválás, biztos kapsz valamilyen választ. Mert ez nemcsak nemtől, de alaktól is függ.
Nagyon meg kell gondolnod a tetoválást.. Az a baj, hogy az ember folyamatosan változik, és akár már 5 év múlva eldeformálódik a minta. A melleden meg pláne. Elgondolkoztató, hogy pl aki a hasára csináltat egy 30centis sárkányt, az belegondolt-e, hogy valaha szülni fog és milyen undorító lesz ha kitágul a bőre majd visszahúzódik....hát nem lesz ugyanolyan. Vagy ezek a nők nem is akarnak családot?
A tarkóval az a baj, hogy ha nincs tüsi hajad akkor minek, mert úgy sem látszódik....
A boka még esetleg beleférhet, de az is deformálódni fog az évek során...
Most le lehet pontozni, legalább feljebb kerülök a toplistán ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!