Tudtad, hogy ennyi mérget kenünk magunkra?
amint elolvastam,hogy mennyi mindennel mérgezem magam,fogtam és kivágtam az összes testápolómat a kukába.
neked mi a véleményed?
ja igen és még annyi,hogy a dezodorokban aluminium van,ami eltömíti a bőrödet és mellesleg... mellrákot okoz...
hát nem semmi...pedig úgy ajánlgatják a testápolókat, hogy mennyire jó a bőrnek, bársonyos lesz stb...
és érdekes, h tényleg az lesz, de mégis káros...:S
a dezodoros dologról nem is tudtam, hogy ilyen komoly bajt okozhat...köszi h írtad...
vagyis csak annyit hallottam, hogy volt akinek az avonostól csomók lettek a hónaljánál...
már minden termékre vigyázni kell....ez nem jó:S
Én eddig sem használtam ilyesmit. Fogalmam sincs mi szükség van rá egyáltalán? Felesleges pénzkidobás.
Egyébként mindenben van valami káros... kajákban is mégis enni kell.
persze,hogy mindenben van valami káros,kedves 2. válaszoló.
csak az emberek megválogathatják,hogy mennyi mérget tömnek magukba. pl. gyorsétteremben eszel ,vagy pedig szánsz időt a főzésre,megveszed az alapanyagokat és elkészíted.
ugyanez van a testápolóknál és millió 1 terméknél,csak sajnos ezt sehol nem reklámozzák,hogy amit tartalmaznak azok mennyire roncsolják az embereket.
ők csak a "jó" oldalát mutatják be lásd:selymes,puha,csillogó lesz tőle a bőröd és így tovább...
nem izzadsz tőle stb.... persze,csak később csomóid ill mellrákod lesz....
ez az egész a média, az üzlet ,a gazdasági világ összejátszása, hogy minnél több haszontalan terméket eltudjanak adni...
én csupán szeretném felhívni pár ember figyelmét(aki ezt elolvassa),hogy ne tegye tönkre szándékosan a testét, hiszen a testünk ajándék,amit óvnunk kell ,figyelnünk rá és táplálnunk...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__71857..
És hogy mennyi állatnak kell szenvednie azért hogy a mi ezeket a mérgeket a testünkre kenhessük?
tudod h milyen káros anyagokat szippantasz a tüdődbe azalatt az út alatt amíg eljutsz a munkahelyedre?
ennek is nézz utána, aztán az életed hátralevő létén egy steril szobában fogod tölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!