Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 158 cm-59 kg, milyen alakom van?

158 cm-59 kg, milyen alakom van?

Figyelt kérdés
15/L
2010. márc. 5. 07:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:

Utolsónak, amit te mondasz az király, csak azt hiszem kicsit kevés az információd a világról, és amúgy az emberi kapcsolatokról, és más az értékrendünk. miből gondolod hogy a gyerekeim nem foglalkoznak a tanulással, én nem korlátozom őket, ahhoz fognak amihez kedvük van , és nem baj ha megunják, hiszen még gyerekek,nem vagy eléggé felvilágosult szerintem, pl. a 4 éves gyerekek csábítása a modellkedés felé, az esetek 99,9% arról szól, hogy készítess egy portfóliót 200 ezer forintért, nem arról hogy világsztár legyen. A gyerekeim mind ketten jó tanulók,az értékrendük kiváló, sportban átlagon felül teljesítenek,nem is értem amit mondasz,tudod mi az utánpotlás nevelés, a fiatal tehetségek támogatása????

Igazad van ,valóban szégyelhetem magam, hiszen gusztustalan amit művelek,és az egész családom egy nagy szerencsétlenség, ellenben büszke vagyok arra hogy a 4 éves kislányod hónaljból nyomja az 1x1-et.

Azért ne engedd hogy ping-pong diplomára járjon, mert az nem biztos hogy jót tesz neki.

2010. márc. 8. 16:25
 62/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod magadról, hogy izmos vagy, akkor nyilván azt is meg tudod saccolni, hogy az alakod milyen lehet. Egyébként nem értem, hogy egy ilyen szuperintelligens lánynak hogy jut eszébe ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Vagy ha azt gondolod, hogy ezzel most leveszed az együgyű, szánalmas földlakókat a lábukról, akkor nagyon el vagy tévedve. Szerintem fejlesztésre szorulna még az az orbitális méretű intelligencia. Kár, hogy kiprovokálod magadnak a becsmérlő véleményeket, jobban tennéd, ha annak kérkednél, akinek számít is a véleménye.
2010. márc. 8. 16:26
 63/71 anonim ***** válasza:

Illeteve ma 14:55-nek.

Még annyit, nem az a baj ha valaki gyereke modell, vagy futbalista, hanem az , ha a szülei nem tanitották meg arra hogy mi a tisztele, a becsület, és az igazmondás mennyire fontos az életben. Köszönöm.

2010. márc. 8. 16:28
 64/71 A kérdező kommentje:
Te idióta féleszű majom, már rég nem erről van szó, nem veszed észre, hogy az ' okos ' papa bizonygatja az elcsépelt model kislányát ....? LOL, engem már rég nem érdekel, ami itt hangzik el
2010. márc. 8. 16:29
 65/71 A kérdező kommentje:
Ez a 16:26-osnak szólt
2010. márc. 8. 16:29
 66/71 anonim ***** válasza:
El vagy tévedve cukorborsó, annak válaszoltam aki arról beszélt, hogyan kell szülőnek lenni. De úgy látom Barbie World még mindig neked van teremtve.
2010. márc. 8. 16:49
 67/71 A kérdező kommentje:

Tudom mire válaszoltál, ami pedig a szüleimet illeti ne emlitsd őket, oké ? Ha nem tetszik a modorom akkor nem kötelességed visszaválaszolni, ha szerinted bunkó vagyok akkor te nem vagy okosabb azzal, hogy a képembe vágod

Nem tudom mi bajod van, te vagy az aki már tizszer is visszatért ide, az én apámnak lehet nincs model lánya, de neki nincs ideje még internetezni sem, úgyhogy légyszives ne őket hibáztasd azért, ami neked nem tetszik bennem

2010. márc. 8. 17:01
 68/71 anonim ***** válasza:
59%

Jól van Barbie, az a gond hogy te nyomorékoztad le az egész családomat ha jól emlékszem. Most egy picit a te stílusodban adom elő magam ha nem gond, és akkor rájössz mi a gondjuk az embereknek veled, : A nyomorék apádnak nincs ideje netezni,az az ő baja, biztos csóró fingbéla,és nem tud amúgy semmit, meg nyomorék,és hülye vagy, mert apád nyomorék, azért mert nincs pénzetek még nem kell sajnáltatni magadat.Meg azért mert akármi, meg stb....

Látod cukorborsó, így nyomod, ha ezen csak hangyányit változtatsz, én azt már sikerélménynek veszem.Remélem tudtam segíteni, nagyon köszönöm az eszme cserét, Szia.

2010. márc. 8. 18:40
 69/71 anonim ***** válasza:
16:26 vagyok, köszönöm szépen a bókot, bár nem igazán tudom, miért kaptam. Amit pedig válaszként próbáltál bepötyögni rá, egyáltalán nincs köze az én kommentemhez, csak vered a nyálad feleslegesen. Néhány kommentelővel ellentétben engem nem idegesít, hogy ennyire üresfejű vagy, de úgy tűnik, a te cukrodat egy semleges hozzászólás is felnyomja. Szerintem ezen maga Charlie Chaplin is jót mosolyogna :) Kis zsírgolyó XD
2010. márc. 9. 07:43
 70/71 anonim ***** válasza:
Én a legjobbat a 'kishölgy' helyesírási hibáin nevetek:D ModeL, mi?:D Nyomorék...
2010. márc. 9. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!