Hogyan kell használni a tetoválások alkalmával használt bőrindigót?
A kérdésem az lenne, hogy hogyan kell pontosan használni, illetve az indigóolajat ki lehet e váltani valamilyen bármelyik otthonban is fellelhető háztartási dologgal?
(az se baj ha az indigó elmaszatolódik utána, mert csak azt szeretném megnézni, hogy hogy állna maga a tetoválás)
köszi a válaszokat
Köszönöm a válaszokat, bár pont a kérdésre nem kaptam választ.
Ez a bőrindigó 3 részből áll, van két pauszpapír, meg az indigó része, és az egyik pauszpapír kivehető.
Én úgy gondolnám h a két pauszpapír közé kell tenni a kinyomtatott mintát, s a felső pauszon átrajzolni, és így az alsó pausz másik oldalára felkerül minta, és ezt kéne a bőrre tapasztani (bár ez lehet, hogy hülyeség), de azt is be kell kenni valamivel, hogy odatapadjon. Amit ha jól tudom úgy hívnak, hogy indigóolaj.. csak hát olyanom nincs, ezért kérdeztem hogy lehet e valamivel helyettesíteni..
igen az úgy jó, ahogyan leírtad:)
a bőrödre fújsz egy kevés indigóolajat, majd nagyon óvatosan áttörlöd a bőrfelületet, rárakod a mintát (a papír azon felét, amelyiken erősebben, jobban látszódik a minta), átsimogatod, majd leveszed...:)
nem tudom mivel lehetne helyettesíteni az indigóolajat...de lehet, hogy ha a vizes bőrödre ragasztod a mintát, akkor is befogja:)
tudod amik ilyen játék tattoo-k, azokat is vizzel kell:)
egy próbát megér:)
de ha mégsem jön össze, ne szidj:D
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!