Szemöldök borotválása. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Vissza szeretném növeszteni a szemöldököm, mert az a baj, hogy a fölső szálakat is kiszedtem, ami az ívét adja a szemöldökömnek. Ha leborotválnék a szemöldököm fölött kb. fél centit minden harmadnap, és ezt kb. 3x megismételném, januárra vissza kapná a formáját? Bocsi ha kicsit értelmetlen, máshogy nem tudtam megfogalmazni..#borotválkozás #szem #borotválás #borotva #szemöldök #szedés #ív #szemöldökcsipesz #szemöldökszedés #szemöldök íve
2014. dec. 7. 15:56
2/6 anonim válasza:
Nem igazán értem mit akarsz a borotvával, nyilván hamarabb megnő ha nem borotválod le egyáltalán... 2-3 hét alatt kinő.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért szeretném borotválni egy-két alkalommal, hogy gyorsan kinőjön, mert suliba nem szeretnék úgy menni..
2014. dec. 7. 16:56
4/6 anonim válasza:
jujj, én inkább azt ajánlom, hogy ne is nyúlj hozzá!
brutálisan hangzik amit tervezel csinálni vele, vagy egyáltalán amit csináltál... menny el kozmetikushoz, az rendbe teszi... pár száz forint
5/6 anonim válasza:
Attól hogy borotválod még semmivel nem nő gyorsabban a szőr.
6/6 anonim válasza:
inkabb huzd ki... borotvatol nem no gyorsabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!