Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meddig borotváljátok/gyantázzá...

Meddig borotváljátok/gyantázzátok a lábatokat?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy a bokától a combig végig, de valaki csak a térdéig!? Akkor most meddig is "kell"? Illetve meddig szoktátok?:)
2010. jan. 30. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
én legutóbb az egészet legyantáztam magamnak, jaj de jó sima volt :) (már kezd nőni)
2010. jan. 30. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
ahogy épp kedvem/időm tartja/engedi..múltkor csak térdig,most majd combig csinálom.
2010. jan. 30. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

én csak térdig szoktam:)

combon felesleges sztem. csak ha nagyon látszik=)

15/L

2010. jan. 30. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ugy van, h mondjuk hogy térdig napont/2napontta leborotválom gyorsan(2perc az egész) és pl hetente combon is:) (ott tök lassan nő:)))
2010. jan. 30. 20:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Csak azért mert sztem irtó gáz mikor az egész lábad szúr mikor kezd nőni!

Én is csak térdig szoktam, igaz gondolkodtam rajta hogy combig kellene, de ha meg megbánnám akkor nagyon gáz lenne:D

2010. jan. 30. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
borotvával gáz, mert akkor szúrni fog.. gyantával hetekig nincs vele gondod, és nem szúr. ^^ de én am. térdig gyantázok, mert nagyon szőke a hajam/szőröm, és alig van, szóval nincs rá szükség.
2010. jan. 31. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
a térd fölött még pár centivel, ahol erősebbek a szőrszálak. Nyáron meg ha miniszoknyát vagy rövidnacit veszek (ami elég ritka, mert utálom:D) Akkor az egészet. De epilálni szoktam, úgyhogy nem lesz nagyon borostás.
2010. febr. 15. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

én epilálom, mindenemet! igen! mindent! hasat, combot, kart, stb...

sajnos túl erős...

14/L

2010. febr. 15. 17:31
 9/9 anonim válasza:
nyakig
2010. febr. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!