Dm-ben kapható valamilyen ecsetes fogfehérítő?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 14:24
1/1 anonim válasza:
Ecsetes fogfehérítő csak a White & Go van, én még eddig csak ezt a fajtát láttam. Meg is vettem. De én nem ajánlom, akkor inkább vegyél másikat, például van az I-White, az is jobb. Az volt a problémám vele, hogy amikor felkentem, ugyebár az van ráírva, hogy gyorsan megszárad, addig nem szabad a szád becsukni. De amint összecsuktam, keveredett a nyállal és szépen le is oldódott a fogamról. És nem is éreztem, hogy csípett volna, mert az I-White kicsit marta az ínyemet. Egyébként a White & Go 5000 Ft körül van, az I-White mikor még én vettem 15.000 volt, de azóta már láttam, hogy lejjebb vitték, csak nem tudom pontosan mennyivel. Jah, még annyit, hogy ha azért akarsz ilyen fogfehérítőt venni, mert például dohányzás vagy kávé miatt el van színeződve a fogad vagy sárgák, akkor biztos használni fog. De nekem alapból elég fehér volt a fogam, de mégsem hófehér. Én nem igazán vettem észre, hogy nekem sokat változtatott rajta, max 1 színárnyalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!