Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy, csúnya, lógó mell...

Nagy, csúnya, lógó mell gyógyítása hogyan?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nagyok a melleim, és régóta lógnak. Hogyan gyógyítsam ? Műtéten kívül más megoldás kell, a kórháztól is rosszul vagyok, bemenni sem bírok, pénzem sincs a műtétre.

2014. ápr. 29. 14:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
[link] majdnem ilyen az enyém is :(((
2014. ápr. 29. 14:22
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Hagyd már abba!

Szike b+, szike! Az az egyedüli gyógymód!

2014. ápr. 29. 14:30
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Erre csak a mütét a megoldás, és ilyen esetben a TB fizeti.
2014. ápr. 29. 14:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Csak műtéttel lehet korrigálni.
2014. ápr. 29. 14:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Arra pénzem sincs, kórházba sem tudok bemenni, rosszul vagyok tőle. akkor maradok ilyen életem végéig :(( Pedig fiatal vagyok, még csak 30 éves. férjemnek se tetszenek am, szex közben, mikor hozzá ér a mell, mindig mondja h nagyon bele lóg. :(((
2014. ápr. 29. 14:38
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg a TB fizeti, akkor nem kell pénz.
2014. ápr. 29. 14:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkor is, nem bírnám elviselni a kórházat se, fájdalmat se, utána se.
2014. ápr. 29. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már! Troll!

Napok óta újra és újra felteszi a kérdést! Egyszer 30 éves, másszor 45. Lopott képekkel illusztrál.

2014. ápr. 29. 14:45
 9/13 anonim válasza:

Kár, hogy nem hozott össze a sors olyan férfivel, akinek igazán tetszenél. Hidd el, utána már teljesen másképp néznél a testedre és a melleidre. Az enyém is hasonló, nyilván örülnék, ha kisebb lenne, de ez van. Viszont, van (és volt is), aki szereti őket, úgyhogy már nem érdekel a dolog.:)

Két dolog van, vagy elfogadod magad így, vagy a műtét. Ha nem látsz más megoldást, győzd le a "kórház-undorodat", ahogy mások is írták, a kisebbítést TB-re is meg lehet csinálni.

Én megtehetném, hogy megműttetem, de nem teszem. Egyrészt, mert a mellkisebbítő műtét elég kockázatos (sokkal nagyobb műtét, mint a mellnagyobbítás, teljesen átszabják az egészet), másrészt, sikerült kibékülni "velük" és a férjemnek sincs velük semmi gondja, sőt.

2014. ápr. 29. 14:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Meg próbálom elfogadni, és együtt élni vele :)
2014. ápr. 29. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!