Kb. mennyibe kerül egy szemöldökszedés?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat :)2009. dec. 16. 08:54
1/8 anonim válasza:
A kozmetikusom 250 Ft-ért csinálja. De gondolom itt is, mint mindenhol elég nagy szórás van az árakban :)
2/8 anonim válasza:
Olyan 200-500 Ft között attól függően, hogy hol van a kozmetikus. Városban mások az árak illetve egyénenként változó. Nekem volt egy nagyon olcsó kozmetikusom (250Ft), de nem voltam vele megelégedve meg bunkó is volt, így inkább a kedves, de drágább kozmetikushoz járok (300Ft).
3/8 anonim válasza:
Ingyen :)
Magamnak szedem, csipesszel, heti 5 percet rászánok és tip- top a szemöldökön. Nem is értem miért mentek ezzel kozmetikushoz.........
4/8 anonim válasza:
utoso nagyon oka segítettél!-.- csak tudod jobb ezt a párszáz forintot rászánni (pláne első pár alkalomkor) minthogy elba.sszad mert ezt tényleg nagyon el lehet rontani..
bocsi az offért.:) amugy sztem átlagban 500 forint fele van:)
5/8 anonim válasza:
09:34 vagyok: én azért járok, mert nekem másért is mennem kell (bajuszgyanta, amit akárhogy is szeretnék, nem tudok úgy megcsinálni, mint a kozmetikus). Akkor már csinálja meg a kozmetikus, mert ő úgyis jobb ebben és akkor nincs rá gond majd' 1 hónapig.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát :)
2009. dec. 16. 18:10
7/8 anonim válasza:
Az én kozmetikusom 200 forintért szedi ki.
8/8 anonim válasza:
Az enyém 700 Ft-ért csinálja, amit kicsit ugyan sokallok, de nagyon igényesen dolgozik.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!