Lányok fiúk hogy nézek ki? Kaphatnék őszinte (? ) véleményt? (kép)
Esetleg valami tanácsot is adhattok hogy min változtassak:D
Előre köszi:)
fura az állad nagyon..
Kérdezhetek valamit?? Rosszak a fogaid? esetleg kiáll vagy szuvas?? Mert minden képen látni, hogy összeszorítod a szádat.
Ha mosolyognál, szép fogaid is látszanának, még helyesnek is tartanálak.
Szép vagy, viszont fura ahogy mosolyogsz, olyan erőltetettnek tűnik, vagy nem tudom. :)
Kicsit nagy a homlokod, én oldalfufrut vágatnék. :)
[link] ilyesmit
első válaszolónak: Valószínű hogy állkapocs rendellenessége van, ez viszonylag gyakori rendellenesség. Az alsó állkapocs túlfejlett, ennek következtében úgynevezett metszőfog keresztharapás alakul ki. Ezt orthognath sebészeti eljárással lehet műteni.
Kérdező: A fentebbi írásomat nem sértésnek szántam, semmi baj nincs a külsőddel.Amin változtass-de ezen mindenképpen: mosolyogj többet! :)
első vagyok
Megkaptam a képedet privatban. Sokkal jobb mint amiket ide felraktál! Mosolyogj, mert nagyon jól áll neked.. A fogaiddal sincs olyan nagy baj..Merj mosolyogni..
nem vagy fogszabis? és szerintem is mosolyogj kicsit természetesebben :D
egyébként szép vagy :)
17L
köszi az eddigi válaszokat :)
amúgy nincs semmiféle állkapocs-rendellenességem..nem tudok róla:D
Nekem nem jutottak eszembe, hogy milyen az állkapcsod meg ilyenek :D
Kedvesnek, aranyosnak tűnsz. Ha fiú lennék, akkor bejönnél nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!