Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon lóg a mellem :' (...

Nagyon lóg a mellem :' ( micsináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok 175 cm magas vagy 15 éves éa kb 80 kg...ez van sajnos a melleim már 12 éves koromban elkezdtek nőni és aztóta lógnak! Anyira rossz mikor leveszem a meltartót l :\és pff.... emberek 15 vagyok és lógnak nem tudom micsináljak velük :\ van olyna meltarto speciális ami rendesen megtartja és segit ezen? vagy valami krém hogy bör feszesebb legyen bármi!!

2013. dec. 27. 23:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
kösz a bö válaszokat -.-''
2013. dec. 28. 00:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Látni kéne ! :D

Amúgy ezen nem igen tudsz segíteni krémekkel, csodát ne várj.

talán ha fogysz lehet feszesebb lenne az is.

Vagy plasztika a végső eset.

Bár nagyon függ a kinézetétől,lehet nagyon is jól áll neked :)

2013. dec. 28. 00:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Csak plasztikával lehet rajta javítani (vagy rontani).

De nem biztos, hogy annyira nagy probléma ez a lógó mell.

2013. dec. 28. 00:35
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Tesitanár. De most komolyan. Szerintem rendszeres edzéssel plusz a megfelelő izmok erősítésével ezen lehet segíteni. Ha tényleg érdekel, akkor ne legyél betoji, és kérdezd meg. Nem hinném, hogy világgá fogja kürtölni, hogy mit mondtál neki.
2013. dec. 28. 02:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, utolsó, nem lehet rajta javítani. Az izomerősítés a lágy szöveteket nem érinti. Az izomtónus változása miatti változást szinte lehetetlen észrevenni
2013. dec. 28. 06:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha azon, hogy a lágyszöveteket nem érinti, azt érted, hogy a melleinél nem változik jelentősen semmi, az akkor egy dolog. Nem is erre gondoltam. Lehet köré edzeni, és az akár segíthet. Az meg egy másik dolog.

De még mindig jobban jár a kérdező, ha egy tesitanárt kérdez meg. 80 kilogrammra 175 centinél alapból is lehet fogyni egy kicsit.

2013. dec. 28. 07:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Együtt érzek, kérdező. Velem is ugyanez a helyzet. 170cm, 54-55kg, 70D. Én már nem is nagyon tudok honnan fogyni.

Melltartóban szuper, melltartó nélkül meg csak a párom látja, ő meg nem panaszkodik, de engem azért bánt. :(

Nekem mikor tornáztam/fogyóztam se javult a helyzet, de azért egy próbát megér.

20l

2013. dec. 28. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
ha lefogysz nem valószínű hogy jobb lesz sőt szerintem még rosszabb. fekvő támaszokkal lehet erősíteni a mellizmot ami talán segítene.
2013. dec. 28. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:
A fogyás akkor rossz, ha izomzatból fogy. Ha a testzsírszázaléka csökken, az jó. Az optimális az olyan 18-20 százalék között van. Akinek nagy az izomtömege, annak lehet az kevesebb is, az izom az ugyanakkora térfogaton kábé háromszor akkora tömeget jelent (mint a zsír). Ugyanakkor a testzsírnak sem szabad túl alacsonynak lennie. De aggódni nem kell, neki, a kérdezőnek a testzsírszázaléka a közelében sincsen a túl alacsonynak.
2013. dec. 28. 16:45
 10/12 anonim válasza:
semmit nem kell van akinek nagyon jól áll szerintem
2014. jan. 30. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!