Sziasztok 175 cm magas vagy 15 éves éa kb 80 kg...ez van sajnos a melleim már 12 éves koromban elkezdtek nőni és aztóta lógnak! Anyira rossz mikor leveszem a meltartót l :\és pff.... emberek 15 vagyok és lógnak nem tudom micsináljak velük :\ van olyna meltarto speciális ami rendesen megtartja és segit ezen? vagy valami krém hogy bör feszesebb legyen bármi!!
Amúgy ezen nem igen tudsz segíteni krémekkel, csodát ne várj.
talán ha fogysz lehet feszesebb lenne az is.
Vagy plasztika a végső eset.
Bár nagyon függ a kinézetétől,lehet nagyon is jól áll neked :)
2013. dec. 28. 00:10
3/12 anonim válasza:
Csak plasztikával lehet rajta javítani (vagy rontani).
De nem biztos, hogy annyira nagy probléma ez a lógó mell.
2013. dec. 28. 00:35
4/12 anonim válasza:
Tesitanár. De most komolyan. Szerintem rendszeres edzéssel plusz a megfelelő izmok erősítésével ezen lehet segíteni. Ha tényleg érdekel, akkor ne legyél betoji, és kérdezd meg. Nem hinném, hogy világgá fogja kürtölni, hogy mit mondtál neki.
2013. dec. 28. 02:49
5/12 anonim válasza:
Nem, utolsó, nem lehet rajta javítani. Az izomerősítés a lágy szöveteket nem érinti. Az izomtónus változása miatti változást szinte lehetetlen észrevenni
2013. dec. 28. 06:47
6/12 anonim válasza:
Ha azon, hogy a lágyszöveteket nem érinti, azt érted, hogy a melleinél nem változik jelentősen semmi, az akkor egy dolog. Nem is erre gondoltam. Lehet köré edzeni, és az akár segíthet. Az meg egy másik dolog.
De még mindig jobban jár a kérdező, ha egy tesitanárt kérdez meg. 80 kilogrammra 175 centinél alapból is lehet fogyni egy kicsit.
2013. dec. 28. 07:41
7/12 anonim válasza:
Együtt érzek, kérdező. Velem is ugyanez a helyzet. 170cm, 54-55kg, 70D. Én már nem is nagyon tudok honnan fogyni.
Melltartóban szuper, melltartó nélkül meg csak a párom látja, ő meg nem panaszkodik, de engem azért bánt. :(
Nekem mikor tornáztam/fogyóztam se javult a helyzet, de azért egy próbát megér.
20l
2013. dec. 28. 15:07
8/12 anonim válasza:
ha lefogysz nem valószínű hogy jobb lesz sőt szerintem még rosszabb. fekvő támaszokkal lehet erősíteni a mellizmot ami talán segítene.
2013. dec. 28. 16:37
9/12 anonim válasza:
A fogyás akkor rossz, ha izomzatból fogy. Ha a testzsírszázaléka csökken, az jó. Az optimális az olyan 18-20 százalék között van. Akinek nagy az izomtömege, annak lehet az kevesebb is, az izom az ugyanakkora térfogaton kábé háromszor akkora tömeget jelent (mint a zsír). Ugyanakkor a testzsírnak sem szabad túl alacsonynak lennie. De aggódni nem kell, neki, a kérdezőnek a testzsírszázaléka a közelében sincsen a túl alacsonynak.
2013. dec. 28. 16:45
10/12 anonim válasza:
semmit nem kell van akinek nagyon jól áll szerintem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!