Mit gondoltok erről a lányról? Milyen az arca?
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,de el nem tudjátok képzelni mennyire nincs önbizalmam...a fiúk általánosba mindig csúfoltak,hogy milyen ronda vagyok...én meg mindig elhittem nekik:((( Szerintem is nagyon csúnya vagyok.Meg akarok változni,de hogy kezdjek hozzá?
Elsősorban önbizalmat akarok.
Itt a link:
Kort és nemet írjatok légyszi.
Mindenképp válts frizurát! Túl átlagos, semmitmondó. És kezdj sminkelni. Bronzosító, szemcerka, spirál, szájfény. Elsőre ennyi.
hajtipp: [link]
16/L
Szerintem se vagy csúnya, aranyos,mosolygós szemed van, alapjában véve nem vagy tele ragyákkal, max 1-2 pattanás de az eltűntethető. Tekintettel arra, hogy még eléggé fiatal vagy, sokat fog változni még az arcod, nőiesedni fogsz. Az h a fiúk ált. suliban csúfoltak, azzal ne törődj. Azok még mind kisgyerekek, nem tudnak különbségeket tenni.
Na de a tanácsaim:
én is azt javaslom, hogy a frufrud hagyd féloldalasan lenőni, mert így kicsit olyan 12-13-nak nézel ki, és miután azt írtad "általánosba csúfolTAK", gondolom túl vagy a nyolc osztályon. Valamint szerintem ha lépcsősen lenne levágva a hajad, nagyon jól állna.
A szemedre használj szemceruzát, az remekül kiemelné, ahogy az első kommentáló is írta. Esetleg még egy kis szájfényt is bevethetnél.
Hétvégén szerintem próbálj ki ilyen egyszerű smink trükköket, amikor van rá időd, és így kitapasztalhatod, hogy mi az ami jó, mi az ami nem. Sok sikert!:)
16, mindjárt 17/l XD
Szerintem sem vagy egyáltalán csúnya.
És én is azt tudom tanácsolni mint a többiek h kis szemcerka, spirál szájfény, +féloldalas frufru.
hajadat pesig növeszd:)
Nem vagy csúnya egyáltalán, csak épp nem vagy valami lányos.
A bőröd például tök szép, meg a hajad színe is.
Nem tudom van-e amúgy, csak az első képen nincs, fülbevalód. Csináltathatnál. Nem feltétlenül valami nagyot, elég egy kis bedugós, csillogós, vagy kis gyöngy, szerintem neked jobban is állna.
Aztán a hajad. Olyan, mintha a fodrászod vagy 60 éves lenne. Nem ártana másikat keresni, ez a bili frufru, meg a többi is csak simán lóg, modern formában jó is, csak a tiéd nem olyan. Vagy növeszd meg, vagy menj el egy másik fodrászhoz, csináljon neked valami egyszerű csajos frizurát, kicsit tépje meg vagy valami.
Amúgy, ha később festeni fogod magad, akkor a szemedet hangsúlyozd majd, kis spirállal, valami halvány festékkel, mert a szempilláid "elvesznek".
Ennyi. Nem vagy csúnya. Csak szépen lassan haladj, kezdd a hajaddal aztán fokozatosan a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!