Hogy néz ki egy 23 éves férfi akiből kinézik hogy 23 éves?
a kérdés talán furcsa de engem valóban érdekelne mert engem kb 16 - 18-nak néznek 23 éves létemre
nos érdekelne hogy akkor milyen is az a külső ... szóval linkeljetek képet vagy írjátok körül
köszi :)
23/F
"Dettó. 19-20-nak néznek 24 helyett..."
hát üdv a klubba :)
igazából sztem nem is nagyon tudják megfogalmazni mert mindig csak annyit tudnak mondani úgy nézel ki mint egy gyerek .. :D
mondjuk engem annyira nem érdekel .. ha kell akkor villantok egy személyit a boltba ha olyat veszek ennyi ..
az én meglátásom szerint az a férfias:
- akinek kopasz vagy nagyon tüsi haja van
- borostás
- nem baba arca van (nem tudom a baba arcnak mi lehet az ellentéte :D )
- nincs fülbevalója
- nem hord cső szárú nadrágot
- nem hord kivágott pólót
- nem hord torna cipőt
- nagy darab esetleg kigyúrt (nem szálkára hanem "tömegre")
hm egyenlőre ennyi jut eszembe
de nos amit itt felsoroltam egyik se igaz rám :D talán azért néznek gyereknek :)
Köszi:D
Különösebben engem se érdekel.
-nem vagyok kopasz és a hajam se tüsi. Rövid, divatos frizurám van.
-ritkán vagyok borostás.
-szerintem nincs babaarcom:D
-nincs fülbevalóm
-nem hordok csőnadrágot
-nem hordok kivágott pólót
-nem hordok tornacipőt
-nem vagyok szarrá gyúrva, de azért látszik, hogy foglalkozom a testemmel(mellizom, hát, kar etc...)
Egyszerűen csak fiatalos arcom van, vagy a fsz tudja:)
át jaja fiatalos az arcunk :D
mondjuk én lehet rá is teszek egy lapáttal az öltözködésemmel de lesz..rom nekem tetszik a cső farmer meg kivágott póló
fülbevalót is szeretnék :D
mindenesetre szeretnék látni egy 23 / 24 évest akiből kinézik az életkorát :D
jaja ezt mondják :) most meg maradnak a "kis" lányok 16 17 18 évesek :DDD
de am jól elvagyunk itt egymás közt másokat úgy látszik nem érint ez a dolog XD
"most meg maradnak a "kis" lányok 16 17 18 évesek :DDD"
De gondolom ezt te sem bánod annyira:) Nehogy azt mondd, hogy igen, mert úgyse hiszem el:P
Pedig jó lenne pár női választ is olvasni:D
"De gondolom ezt te sem bánod annyira:) Nehogy azt mondd, hogy igen, mert úgyse hiszem el:P
Pedig jó lenne pár női választ is olvasni:D"
dehogy bánom :)) csak az a baj hogy képtelen vagyok csak úgy "kihasználni" a jelölteket :/// pedig próbáltam hogy "jólvan lesz..rom" de furdalt a lelkiismeret ... és csak nem tudtam csak úgy otthagyni :F másrészt meg hosszabb kapcsolatot kezdeni egy ilyen idős lánnyal esélytelen :X
de tényleg aki "kitalálta" a lelkiismeretet az remélem beledöglik :DD
Az a helyes, ha furdal a lelkiismeret:D Nem szabad őket kihasználni. Olyat meg úgyis tudsz találni, akit nem kell kihasználni, anélkül is benne van:) A hosszabb kapcsolatban igazad van, de 18-tól már kilehet olyanokat is fogni.
Örülj neki, hogy van, az tart a helyes úton:D:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!