Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet akkor tetováltatni, ha...

Lehet akkor tetováltatni, ha megvan? (lányoknak. :D) Vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz? (:

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
semmi köze egymáshoz =)
2009. okt. 19. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nincs köze egymáshoz, szóval lehet. Viszont nekem ha megvan akkor néha szokott fájni a bőröm meg érzékenyebb vagyok mindenféle fájdalomra. Elképzelhető, hogy rosszul lehetsz, szóval max emiatt ne csináltass akkor ha megvan, de szerintem simán lehet. Az egyik tetoválásomnál nekem is megvolt és simán megcsináltattam. :)
2009. okt. 19. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
mi van meg??????
2009. okt. 19. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Na mégis szerinted mi? -.-' Amúgy fiú vagy, hogy nem vágod? :D
2009. okt. 19. 22:55
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi :]

utolsó: nem, lány vagyok, de mégis honnan kéne tudnom magamtól, hogy van-e köze hozzá? :) erre van ez az oldal, nem? ;D

2009. okt. 20. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
hát van olyan tetko oldal, ahol azt irják tranácsként h ne akkor menjen az ember lánya, de pusztán azért, meert akka többségnek alacsonyabb a fájdalomküszöbe:)
2009. okt. 25. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 10-19 22:55 (ez volnék én :D)

Ez az előttem szólónak szólt, aki kérdezte, hogy "mi van meg?" nem neked (kérdezőnek) szóval érted, biztos fiú ha nem vágja miről beszélünk :D (bár azért már ált. a fiúk is képbe vannak ilyen téren, na mindegy)

2009. okt. 25. 23:48
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi ^^

utolsó bocsii. már rájöttem:D csak amikor válaszoltam, az ő csodás hozzászólása még nem volt ott, tehát úgy jött le mintha nekem írtad volna. bocsi ^^"

2009. okt. 26. 11:23
 9/9 A kérdező kommentje:
hát nem is fájt annyira :O :D de köszi tényleg a válaszokat ^^
2009. okt. 29. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!