Persze hogy szép, az összes karcsú lánynak ilyen. Ha teljesen összeérnek a combok, ott már van némi súlyfelesleg ami nem épp esztétikus.
2013. júl. 9. 16:17
3/12 anonim válasza:
Ne vicceljetek már! Nekem összeér a combom, mégsincs rajtam súlyfelesleg.. Ez genetika, van akinek közelebb vannak egymástól a lábai, van akinek távolabb. Én is mindent megpróbáltam, hiába fogytam le jobban, nem ért semmit.. A kérdése válaszolva: szerintem szép.
2013. júl. 9. 16:49
4/12 anonim válasza:
Nekem pedig +20 kilóval is volt 2-3 centis thigh gapem, erről ennyit. Most, hogy normális súlyom van, még nagyobb a rés.
2013. júl. 9. 17:03
5/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. És nem csak azért, mert még 40 kilóval is összeér a combom. :D
Ha súrlódik az gáz (főleg érzésre, főleg nyáron és szoknyában...), de ha csak simán összeér, azt szebbnek találom, mint az öklömnyi rést a lábak között.
2013. júl. 9. 17:42
6/12 anonim válasza:
Teljesen genetikus dolog, van, aki sehogy sem tudja elérni, míg más sehogy sem tud tőle megszabadulni.
Mára már hasonló dolog lett, mint a kulcsontok kiállása, vagy a medencecsontoké, sajnos.
Szerintem nem tesz senkit szebbé, de kevésbé szebbé sem, van ,akinek bejön, van akinek nem, de erősen túlértékelt dolog a fiatal lányok körében :)
2013. júl. 9. 19:27
7/12 anonim válasza:
mondjuk 2-3 ujjnyi gap az a tökély maga, imádom, nincs szebb a szép, arányos, karcsú lányok lábainál :)
2014. febr. 2. 10:22
8/12 anonim válasza:
Nekem is van és tök ki vagyok akadva miatta, mert zavar... Nem hízok, pedig azon vagyok és nem tudom mit tegyek, mert furcsán nézek ki miatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!