Vélemények az alakomról?
2013. júl. 5. 12:37
1/29 anonim válasza:
van rajtad egy kis felesleg, de amúgy csini vagy :)
3/29 anonim válasza:
Még egyáltalán nem vészes, de kezdj el sportolni, mozogni valamit, mert a hízásra hajlam azért látszik rajtad. :)
4/29 anonim válasza:
A csípődön dolgozni kéne, mert ott van felesleg! Amúgy semmi gond vele!
6/29 anonim válasza:
Durva, hogy már 16 évesen folysz szét. Hogy fogsz te kinézni 10 év múlva...
7/29 anonim válasza:
Annyira nem vészes :) a csípődön van egy kicsi felesleg,de még fogsz alakulni. De azért 2 tanács:
1. Sportolj sokat!! fuss,görkori,gyors séta..stb. a szabadban
2. Étkezz egészségesen!!!
6 óra után semmiképp se egyél,ez beválik :D ha nagyon éhes lennél, akkor kapj be pár szelet gyümölcsöt. Semmiképp se koplalj.!!!! És vacsorára ne egyél túl nehezet. A chipseket is próbáld meg elhagyni :) Sok sikert :)
8/29 anonim válasza:
túl formátlan, tini tested van. kezdj mozogni
9/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a kritikákat is, hiszen épp ezért tettem fel a kérdést, mert mások véleményére is kíváncsi vagyok. igen, én is a csípőmet utálom, de alapból is nagyon széles, és ezért a szüleim minden áron le akarnak beszélni a fogyókúráról, mert szerintük így pont jó..:/ és amúgy igen, most így nyáron sokat mozgok és kevesebbet eszem, és megpróbálom a 6 utáni nem evést is :))
2013. júl. 5. 14:17
10/29 A kérdező kommentje:
utolsó: talán azért mert tini vagyok :)
2013. júl. 5. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!