Hogyan lehetne elterjeszteni ezt a divatot?
Na az a helyzet hogy Punk vagyok.És nálunk bakancsosoknál a bakancs fűző színeinek megvannak a jelentései.De sok helyen mást jelentenek.Na de én csináltam 1 részletes kód rendszert.Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy, minél több embernek küldjétek el ezt a kódrendszert.Mert jó lenne ha mindenho legységes jelentései lennének a fűzőknek
Fekete: Semleges
Fehér: Skinhead
Zöld: Környezetvédő
Neon: Drogos
Citromsárga: Streetpunk
Piros: mind2-NS,balba-kommunista,jobba-anarchista
Kék: Rendőr ellenes
Rózsaszín: Meleg
Narancssárga: S.H.A.R.P.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
nem tudom hogy ki csinálta a táblázatot amit ott belinkeltek,de elvileg már van jelentésük,de szerintem mindenki hordjon olyat amilyet akar anélkül hogy ez miatt is külső következtetéseket vonnának le
Te ennyire ráérsz?
Nekem van egy bakancsom, télen abban járok, mert amúgy lefagyna a patám cipőben. Vagy tönkremenne a cipő a sós hótól..mindegy.
Lényeg: Piros fűzőm van, AZÉRT, mert ilyet találtam!
Akkor most náci vagyok?
Remélem érzed, hogy ez baromság.
igen,náci vagy,hogy merészelsz olyan fűzőt használni amilyet találsz vagy amilyen tetszik???????
Amúgy az igazi punkok nem kódrendszer alapján működnek,ne nevezd magadat punknak ha ostoba szabályokat állítasz fel!!!!
Igazad van! El is megyek venni egy.....milyet is vegyek, ha teljesmértékig lesz.rom a kisgyerek kódrendszerét? :)
bár egy fűző tuti megvan vagy 350-500 Ft. Inkább áttérek náculásra akkor és bennehagyom ezt...vagy fel se veszem többet. Még meggondolom ;)
Punkokkal kapcsolatban elég nehéz összefüggésbe hozni a "divat" szót, de azért jót röhögtem, köszi :D
Egyébként meg normális emberi lények úgyse állnak szóba veletek, csak egymás közt keveredtek, tehát mások rohadtul nem kíváncsiak rá, hogy mit jelent a piros, kék, zöld cipőfűzőtök. Egymás közt meg nem hiszem, hogy 2 tablettásbor között olyan nagy nehézséget okozna feltenni azt a kérdést, hogy "hé neked mé' ződ?"
Hát nem divatpunk vagyok
Itt Magyarországon elég sokszor van verekedés a Skinhead-Punk között, vagy akár egymás között is hogy miért ilyen színű a bakancsba lévő fűző.Mert ugye minden városba mást jelentenek általában
Utolsó válaszoló.
Nem az én baromságom.Halottam olyat hogy azért vertek meg 1 Punk gyereket mert narancssárga fűzője volt pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!