Szerintetek hogy nézek ki? Milyen alakom van?
Figyelt kérdés
Milyenek az adottságaim? Kéne valamin változtassak? és ha igen, min?
(166cm, 49kg)
2009. szept. 14. 21:18
11/26 anonim válasza:
jo alakod van, mondjuk a feneked nem latszik, h mennyire lapos e vagy nem, de nem kell ide semmi plusz kilo, esetleg egy kis aerobik jot tenne, de nem a fogyas miatt, hanem h egy kicsit feszesebb, izmosabb legy. De ez igy is pont jo szerintem.22f
12/26 anonim válasza:
nagyon csinos vagy:)és szerintem simán elmehetnél fotómodellnek;)amúgy női szemmel pont jó vagy így , se több se kevesebb;)bár valóban nem látszik ,hogy 49kg vagy:$ 20/L
13/26 anonim válasza:
Szerintem látszik, hogy vagy 49 kg.. sztem simán látszik. Amugy nagyon jó az alakod, bár ha kicsit gyurnál hasra az nem ártana.. esténként 20-30 felülös rendszeres csinálása elég lenne:P
14/26 anonim válasza:
furi h behuzod a hasad a képen:S vagy nincs behuzva akkor nagyon vékony vagy...
15/26 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy túl sovány, sőt! Semmiképen nem kell rád egy árva kiló sem több.
Nem az alakodon kéne változtatnod, hanem azon, hogy ne egyfolytában csak magaddal foglalkozz.
16/26 A kérdező kommentje:
a válasz elejét köszi, de te meg nem kéne ilyen nagy arc legyél, csak annyit kértem, hogy válaszolj a kérdésre... ennyi
2009. szept. 17. 21:29
17/26 Thurston válasza:
"Szerintem egyáltalán nem vagy túl sovány, sőt!"
Te nem vagy normális...
Amúgy azért kéne rád pár kiló plusz (amit persze ki kéne dolgozni, nem csak úgy otthagyni), mert akkor sokkal nőiesebb alakod lenne. Mert erre most hiába kezdessz tornázni, szinte semmi különbség nem látszana. És amúgy is látszik az alakodon, hogy nem előnytelenül híznál.
19/26 anonim válasza:
Minek kell mutogatni magunkat? Most ez lesz, hogy ebből divat lesz... Miért nem az ismerőseidtől kérdezed meg? De miért kell ezt megkérdezni? Ez megint egy egó növelő kérdés... Tisztába vannak vele hogy néznek ki csak azt akarják hogy a pasik nyalják a seggüket... Szánalmas. És nem érdekel a pontozás...:D
20/26 anonim válasza:
Határozottan jól nézel ki,és szerintem nem vagy túl sovány,de egy kis sport nem ártana..
34/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!