Miért van az, hogy mindenki annyira odavan a kék szemű lányokért?
A barna, vagy a zöld szem nem lehet ugyanolyan szép?
Mert az értem, hogy az különlegesebb,ritkább, de akkor a hajdivatban, (hogy mindenkinek ugyanolyan) ,vagy a ruhadivatban miért akar mindenki ugyanúgy kinézni?
Kedves Kérdező!
Hogy a csudába lenne mindenki oda a kék szemű lányokért? Egyáltalán honnan tudná megállapítani, hogy akár a többség oda lenne értük? És miért gondolja, hogy kizárólag szem színért lehet odalenni egy lányért?
És nem akar mindenki ugyanúgy kinézni. Akik igen, azokra van egy elnevezés: divatmajmok, nem pedig az, hogy mindenki.
kék a szemem... de nincs oda mindenki értem :D nem értem ezt a kérdést...
de, hogy próbáljak válaszolni rá.... miért? jó kérdés... igen ritkább....lehet rasszista megközelítésből is kiindulni.... kék szeme általában a fehér bőrű, szőkés hajú lányoknak van... akik mindig is engem az orosz, német, svéd és ilyen lányokra emlékeztetnek... barna szeme pedig többnyire most már a cigányoknak van... de nem hiszem, hogy a szem szín számít...
Szerintem a zöld szem a legritkább, de mindegy. Nem szeretem a kék szeműeket, mert nekem rideg a tekintetük, nem szép. Zöld - határeset, a barna a nyerő. Azokba jó belenézni, melegséget áraszt és szimplán kellemes érzést kelt.
Barna szemű 21/F
Neked barna a szemed kérdező?
A kék nem ritka szemszín, sőt!Szerintem a szemszín szépsége az árnyalatától függ.Ha valakinek olyan nagyon világoskék, az szerintem már nem is olyan szép szem.Lehet valami abban, amit a harmadik válaszoló ír, gondolj bele, például a filmekben a szépnek beállított lányokat kék szemmel és szőke hajjal ábrázolják.Barbie-nak is kék szeme, szőke haja van.Mindenhol azt akarják elhitetni velünk, hogy ha valakinek kék a szeme, az biztos szép.Én így gondolom. :D
/Egy zöld szemű/
Igen, barna a szemem...
És igazad van,most hogy mondod, tényleg a Barbie mesékben is; szőke haj, kék szem...talán ezért is írtam ki ezt a kérdést, h megtudjam h ez tényleg ennyire favorit-e...xD(na jó, nem pont a Barbie mese miatt...xD)
"barna szeme pedig többnyire most már a cigányoknak van.." többnyire... :D szóval nem azt írtam, hogy csak a cigányoknak van... és én csak egy nézőpontot írtam le :D
Kék: A legvonzóbb szemeknek tekintjük, mert elbűvölőek és ritkák. Sikerét a kék szem talán annak köszönheti, hogy világos színű, ami barátságos, őszinte lelket takar. Azok, akiknek kék szemük van általában nyitott személyiségek, érzékenyek mások problámáira, vidámak és önbizalommal teltek. Nagyon ritkán jönnek ki a sodrukbók, mindig sikerül megőrizniük hidegvérüket.-neten találtam :D át lehet gondolni...
Hát az tuti h van önbizalmuk...xDD :)
na de mind1...nem gondoltam volna hogy ez a kérdés, ilyen félreértésekhez vezet...arra rájöttem, h mindenkinek más tetszik.:) Már ezért megérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!