Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Illik az alakom a hastánchoz?...

Illik az alakom a hastánchoz? Képpel

Figyelt kérdés

Elkezdtem hastáncolni, de mikor a csoportomban kiderült elég nagy kritikát kaptam miatta, és néhány csoporttársam bántó megjegyzéseket tett az alakomra. Szerintetek duci vagyokhastáncolni???

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 28. 19:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szerintem nem a rokonom hastánc oktató és oda még ducibbak járnak! ne érdekeljen a többiek véleménye vágd a fejükhöz hogy legalább most lefogysz :D
2012. júl. 28. 19:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A hastánchoz has szükségeltetik, s az van neked. Ezzel nincs baj. A másik pedig az, hogy mintegy mellékhatásként az alakod is javulni fog a nem is könnyű mozgástól. A harmadik pedig az, legfeljebb nem a csoporttársaidnak táncolsz majd. A párod (vagy leendő társad) ha nem vak és impotens, biztosan értékelni fogja.
2012. júl. 28. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Am terhes vagy?? mert olyan a hasad lehet azért kritizáltak
2012. júl. 28. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
A hastánchoz kell egy kis felesleg, anélkül csak vonglás az egész (ami szintén jó, csak nem hastánc néven).
2012. júl. 29. 09:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Tökéletes az alakod a hastánchoz, és amúgy is!!!
2012. aug. 1. 07:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy 10-est azért ledobhatnál :)
2012. aug. 5. 14:22
 7/12 anonim ***** válasza:
tök rendben van. :-) jó mozgást. :-)
2012. aug. 5. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

igen, a hastánchoz kell egy kis felesleg...de ez azért nem "kis felesleg" . szerintem.

de persze ha te fel veszed azokat a ruhákat akkor hajrá, nekem nem lenne bátorságom hozzá

2012. aug. 5. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megsérteni, de "túl sok vagy". :(

Szerintem is le kéne dobnod egy 10 kilót, és akkor már jobb lenne.

2012. aug. 5. 19:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Van rajtad felesleg, bőven. De ne foglalkozz a bántó megjegyzésekkel, sportolj, egyél egészségesen, és a hastánc mellett fogsz fogyni is.
2012. aug. 6. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!