Mi az a "páwa"?
A páwa szó a Pólus-Árkád-Westend-Aréna együttesből jött össze, utalván ezzel arra, hogy (túl) sokat magukkal foglalkozó fiúkról van szó.
Általában ugyanolyan hajviseletet hordanak (felnyírva oldalt, fent kis kakastaréj) v nyakú pólót hordanak, lóg a nyakukban a rózsafüzér. Ezenkívül hajlamosak ülepesnadrágban megjelenni.
Egyetértek az első hozzászólóval, de én hozzátenném, hogy gyakran hordanak rózsaszín ruhadarabokat, ha a hajviselet nem azaz oldalt felnyírt+kakastaréjos, akkor vasalják ezerrel, hajlakkozzák, és azt hiszik ez a menő, közbe a lányok szemében (legalábbis a legtöbbjükben) ez kicsit gáz.
Pluszban, gyakran a semmiért hordanak vastagkeretes szemüveget, hülye pózolós képeket raknak fel facebookra, szoláriumba is elmegy némelyik egyed. Egyébként a legtöbbjét melegnek nézik (bocsánat ha megsértek ezzel valakit) de tényleg így van, velem is például. Akárhogy arra gondolok, hogy az a szolis rózsaszín pólós+fehér csőgatyás pasi nem bu.zi, valahogy mégis az jön le róla elsőnek.
Én ezekbe már bele se mertem gondolni kedves negyedik, el is felejtettem a szoláriumot, az SZTK-szemüveget...
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!