Mi az a "páwa"?

Figyelt kérdés
Pontos, precíz meghatározást ki tud adni? Ez öltözködés, mint a deszkás, vagy a rocker?
2012. júl. 22. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A páwa szó a Pólus-Árkád-Westend-Aréna együttesből jött össze, utalván ezzel arra, hogy (túl) sokat magukkal foglalkozó fiúkról van szó.

Általában ugyanolyan hajviseletet hordanak (felnyírva oldalt, fent kis kakastaréj) v nyakú pólót hordanak, lóg a nyakukban a rózsafüzér. Ezenkívül hajlamosak ülepesnadrágban megjelenni.

2012. júl. 22. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a definíciót, akkor nem vagyok páwa:) megnyugodtam, de a V nyakat szeretem, remélem ez még belefér
2012. júl. 22. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
és az előzőhöz még hozzáírnám (mert kifelejtette és embereknek nagy nagy nagy tévhite) hogy a páwa nem egyenlő a b.zival/meleggel!
2012. júl. 22. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az első hozzászólóval, de én hozzátenném, hogy gyakran hordanak rózsaszín ruhadarabokat, ha a hajviselet nem azaz oldalt felnyírt+kakastaréjos, akkor vasalják ezerrel, hajlakkozzák, és azt hiszik ez a menő, közbe a lányok szemében (legalábbis a legtöbbjükben) ez kicsit gáz.

Pluszban, gyakran a semmiért hordanak vastagkeretes szemüveget, hülye pózolós képeket raknak fel facebookra, szoláriumba is elmegy némelyik egyed. Egyébként a legtöbbjét melegnek nézik (bocsánat ha megsértek ezzel valakit) de tényleg így van, velem is például. Akárhogy arra gondolok, hogy az a szolis rózsaszín pólós+fehér csőgatyás pasi nem bu.zi, valahogy mégis az jön le róla elsőnek.

2012. júl. 22. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ezekbe már bele se mertem gondolni kedves negyedik, el is felejtettem a szoláriumot, az SZTK-szemüveget...

első voltam

2012. júl. 22. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!