A parfümöt hova kell fújni, és hogyan?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 12:50
1/6 anonim válasza:
nyak, hajlatok: könyök, térd
hajra csak hajra valót lehet - bár én oda is szoktam
és a csuklóra, de tilos dörzsölni!!!
2/6 anonim válasza:
Ugy olvastam hogy ha testápolót használsz elötte,akkor hatásosabb.Mindenképp testre fújd!Pl nyak,csukló,de ne túl sokat
3/6 anonim válasza:
ha a hajadra is fujsz egy picit akkor az sokkal jobban meg tartja az illatot mint a bör mert onnan elillan
4/6 anonim válasza:
szia
én úgy tudom és úgyis csinálom mostmár hogy a nyakam felsó részére jobbra és balra fújok..és ne kendd el ne dörzsöld mert megszakítod az illatot elvileg..bár én szoktam :)
5/6 anonim válasza:
dörzsölni azért nem szabad, mert összetöröd és összekevered az illatmolekulákat
de persze általában én sem tudom megállni... :P
6/6 anonim válasza:
Én a csuklóm fölé egy kicsivel szoktam, meg a nyakamhoz, kb. a fülem alá. Tudom, hogy nem szabad elvileg eldörzsölni, de ha nem dörzsölöm, lefolyik, akkor is, ha csak egyszer fújom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!