Igencsak. Maga a hegyes köröm inkább a r.bancság védjegye, a rózsaszín meg hasonlók meg a buta cicababaságé.
Mellesleg ez valami ritka randa.
Hát ez ritka ronda.
Eleve nem tudom, hogy mi a szép ezekben a hegyes körmökben...
Röviden: ribancos. Nagyon.
Hányingerkeltő.
Arról nem is beszélve, hogy semmit nem tudsz velük csinálni.
2 éve hegyes körmöm van.. ráadásul a sajátom, tehát annyira nem nagy kunszt megszokni. És igen, főzök, mosok, takarítok vele.
Amúgy köszi a válaszokat :)
patkány körmök :DD
nem csak csúnya, de tényleg ribancos is.
Már megszoktam, hogy az ízlésem miatt állandóan lepontoznak, mintha ettől a válaszom kevésbé lenne értékes, de nekem ezek a körmök tetszenek.
Azon kedves szűk látókörű és hithű erkölcsrendészeknek pedig üzenném akiknek minden második szavuk az, hogy bib*ncos meg kurv*s: nézzetek meg egyszer, csak egyszer az életben egy útszélit. Voltatok valaha is 1 méternél közelebb ilyen nőhöz? Ja, hogy nem? Ja, hogy nektek az a ribancos ha valaki kihívóan és szexisen öltözködik? Aha.
Megnézném az út melletti nőket ahogy ebben a "ribancos" körömben áldogálnának ott.
Kedves kérdező, ne törődj az idi*tákkal, csináltasd meg bátran ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!