Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jokepu vagyok?

Szerintetek jokepu vagyok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 17:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
ez nem te vagy, de ő 8
2011. okt. 30. 19:46
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem valahogy ő jutott eszembe rólad :D

2011. okt. 30. 19:47
 13/27 anonim ***** válasza:
le akarsz valakit járatni. amúgy 7-8 kb.
2011. okt. 30. 22:22
 14/27 anonim ***** válasza:
6-7 akart lenni, bocs, sötét van :D
2011. okt. 30. 22:23
 15/27 anonim ***** válasza:
kb 8, de miért akarod mindenáron lejáratni?már annyian írtak ide.most te jössz, mi rosszat tette neked?
2011. okt. 30. 22:48
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog így felrakni ide valakit.
2011. okt. 31. 11:48
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést egy Róbert nevű fiatal "ember" tette fel

A képen (Ádám) pedig én vagyok és az b@ssza a csőrét, h nem képes semmire, csak a száját jártatja és sír, h milyen rossz neki.Féltékeny rám, le akar járatni.A kérdezővel régen jó haverok voltunk, amíg ő volt a menő...aztán megrekedt a középsuli sztárja szinten és nem képes felnőni.OVB-s majom? - ezt nem tudom mire alapozod, de ha elhiszed, akk legyen igazad. Nem Magy.országi vok. itt a cég hasít.A fénykép is azért van, mert konferencia volt a fővárosban. tudom, h nálatok ganéul csinálják a gané emberek, de nem a cég a hibás...amúgy is tanácsadók vagyunk..h árthatnánk bárkinek is vmit?...itt is van pár szar ember, de ez mindenhol így van sztem

A kedves kérdező pedig...nos egy kövér divatmajom...bocs..leadott hirtelen 15 kilot és csupa véraláfutás a teste, ezért a pólóját sem meri levenni.Hetente változtatja a stílusát, rám akar hasonlítani ill. a tvben látott "hírességekre"...mert akk menőbb lesz, de sztem a személyiségén kellene változtatnia..akkor talán az emberek is kedvesebbek lennének vele és észrevennék...de a kutya sem figyel egy nagszájú majomra.Ha most feltenném a képeit, akk nem lennék több nála...ő többször is feltette magát, de mindig negatív válaszokat kapott...és az a mániája, h folyamatosan versengjen velem...holott semmi értelme, mert ő csak úgy tud versenyezni, h rossz híremet kelti, ezért szerinte rossz véleménnyel lesznek rólam, de senki nem ad a rosszindulatú pletykáira...csak az, aki olyan, mint ő :) de erről ennyit...ő utálja magát, képtelen megváltozni, de egy nagyravágyó, feszítős senki...megkérdeztem tőle, h mit tett ő azért, h elérje azt, amit akar?...mert nekem ott az OVB...a lehetőség a kezemben...de ez az ember képtelen a fejlődésre...mármint a tőle bölcsebb embereket utálja, az ostobábbakat meg lenézi...akkor most mi a lényeg?mit akar ő így elérni?

2011. okt. 31. 21:48
 18/27 anonim ***** válasza:
az nem véraláfutás, hanem stria :D
2011. okt. 31. 22:16
 19/27 anonim ***** válasza:
De te jó pasi vagy a képen, gondolom tudod. Teljesen egyértelmű volt, hogy fake a kérdező.
2011. okt. 31. 22:24
 20/27 anonim ***** válasza:

jó...ok, h nem véraláfutás :) én sem tudhatok mindent, 2. válaszoló...mármint a monológom utáni 2.

köszi :) nem foglalkozok ezzel a kis majommal, boldog vagyok és kész...ő meg verje magát földhöz

2011. okt. 31. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!