Rohadtul izzadok az iskolába, mi a* csináljak?
a pólóm a hónomaljánál csipa víz, úgy leizzadok az iskolába, büdös nem vagyok az ólc pájsz miatt, de vizes a pólóm a hónom aljánál, nagyon zavaró
mit tegyek? ha leepilálom a szőrt, akkor nem fogok annyira izzadni?
18f
Így van. Vegyél a gyógyszertárban solutio antisudoricát. Este zuhanyozás után vattát átitatsz ezzel a folyadékkal és áttörlöd a hónaljadat. Én régebben kicsit büdös voltam, mikor leizzadtam, anyumnak csak simán nagy folt volt a pólóján, mindkettőnkön segített.
Ettől függetlenül a jó illat miatt ,reggel tudsz használni dezodort. Arra kell figyelni - bár ez inkább lányoknál fontos - hogy szőrtelenítés után nem szabad használni ezt a szert. Tehát ha borotválnád a hónaljadat, akkor este ha borotváltad, de használd ezt a szert.
Én pár hét után már csak 2-3 naponta használtam és így nagyon hatásos volt (reggel meg ugye sima dezodort használtam).
És tényleg nem drága.
16/L
Igen kb.
De egyébként csak a suliban izzadsz, mert az a stressztől lehet, tehát lelki okai vannak, azt a fajta izzadást pedig elég nehéz megakadályozni. Beszélj valakivel a gondjaidról, hátha megoldódik a problémád. (ugyanez volt velem is)
17:17
nem vagyok hülye, és itthon is ugyanígy izzadok, csak itthon nem zavar
Tegnap 15:11-es válaszoló vagyok.
Nekem a múltkor elfogyott, úgyhogy vettem ma. 50 grammos kiszerelés 345 Ft volt:) De ez elég sokáig elég, főleg, hogy kb. egy hétig ha minden este használod, utána már elég lesz minden másnap, esetleg harmadnap.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!