Csak én vagyok ezen "felháborodva"?
Korombeli 12 évesek itt kérdezgetik, hogy szerintetek is dagadt vagyok és kirak egy képet ahol fullra látszik milyen vékony.
A másik, meghogy milyen sminket ajánlotok egy buliba?
Most komolyan csak menőzni akarnak vagy komplett hülyék?
Nem tudom, én is 12 vagyok de még eszembe se jutottak ilyek.
12L
Ez hagyján.
Engem az idegesít, hogy youtube-ra feltöltögetik a sminkelős videóikat, meg a "Mi van a táskámban?" videoikat olyan sminktudással, ami a békasegg alatt van ilyen szempontból... : D
17/L
Bírom mikor a 13 éves prédikál a 12 évesnek.. xD Namind1. Szerintem ez a 2 kor van, mikor még az ember legyen gyerek! No smink, no buli. Minek? Ráérsz még, nem? Ez a véleményem.
17/L
Utolsó, azért jó, hogy látni min. a kérdés elejét, hogy tudj válogatni. Én az ilyen és ehhez hasonlókat már meg se nyitom.
Amúgy sokan tudnak elég kiakasztó kérdéseket feltenni. Na meg mikor kb. ugyanazt a kérdést látom minden órában, vagy minden nap az is elég idegesítő tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!