Hegyes vagy "kocka" köröm tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 14:34
1/19 anonim válasza:
nekem a kocka. az jól áll mindenkinek. a hegyes annak nem áll jól, akinek kicsit tömzsibb az ujja
2/19 anonim válasza:
ahw hegyeees *--* [link] mikor ezzel orgazmusnál a hátadba mar,egyszerűen imádom.
3/19 anonim válasza:
kocka, bár szerintem nekem a hegyes állna jobban, mert vékony, hosszú ujjaim vannak. bár nincs műkörmöm, csak egyszerűen levágom. nincs kedvem órákig reszelgetni, meg nem tudom szépen megformázni, be is szakad ha picit hosszabb.
8/19 anonim válasza:
Hegyes, de saját.
Vagy rövid, épphogy a ujj végén túl érő.
10/19 anonim válasza:
A kettő közül a kocka tetszik, a hegyest undinak találom, de inkább azok a kocka körmök tetszenek, amiknek a szélei egy kicsit kerekebbek pl. ilyen:
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!