Tényleg dagadt vagyok? :S
2011. aug. 5. 16:25
1/26 anonim válasza:
sportolj.amugy nem vagy dagi, csak egy kis felesleg
2/26 anonim válasza:
nem vagy dagadt. de formás se. bocsi. mozogj.
3/26 anonim válasza:
Nem sok látszik belőled, de ennek alapján nem vagy dagi.
4/26 anonim válasza:
A dagadt az ilyen:
Pont jó lesz az alakod, ha elkezded kicsit formálni. Jó dolog a futás, és hasznos! ;)
20/L
5/26 anonim válasza:
nem,de tényleg nem ártana sportolni
6/26 anonim válasza:
Hát nincs felesleg. Legalábbis én nem látom. Egy pici sporttal még áramvonalasabbá teheted az alakod.
Én 165/52 kg vagyok de rajtam több felesleg van, én úgy érzem.
7/26 anonim válasza:
Dagadt nem vagy,de van felesleged. Gondolom szereted a Mc Donaldsot meg a Pizza Hutot.... Latszik hogy egy lusta diszno vagy aki chipset zabal filmnezes kozben. Ha ferfi lennek le se kopnelek.
8/26 A kérdező kommentje:
ŐŐŐ.. utolsó hozáászóló, köszi, mert te biztosan szebb vagy ;). A többieknek köszönöm az őszinte hozzászólásukat. Utolsó elötti:. Mc Donaldsos kaját nem igazán eszek. talán félévente 2 sajtburger. A pizzát se nagyon. A chipset meg nem igazán szeretem. Suli időben kicsit laposabb volt a hasam, csak most nyáron nem nagyon mozgok. :/
2011. aug. 5. 16:41
9/26 anonim válasza:
Akkor orulok hogy elegedett vagy a testeddel.
10/26 anonim válasza:
hát dagadt nem vagy, de van rajtad felesleg, elég husinak látszol. fuss vagy mozogj valamit, nem ártana. és diétázz. vagy fogadd el magad így, te tudod, de így, most, nem nézel ki jól.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!