Mennyit kellene fogynom? (kép, adatok)
17 éves vagyok, 176 cm és jelenleg 85 kg. 96 voltam januárban, ennyit sikerült nagy nehezen fogynom. Kíváncsi lennék (főként hozzáértő) emberek véleményére, hogy mennyit kellene még fogynom. A célom kb -25 kg. De annyira nehéz volt ezt a 11-et is leadni, hogy borzalom. Pedig 1200 kcal-os étrenden vagyok és heti 3-szor 1,5 órát edzek. :/
Szóval kíváncsi vagyok a véleményekre. Elég az a -25 kg, kevés, vagy sok?
Előre szólok, hogy aki csak azért jött ide, hogy bántson, vagy ilyesmi, az kérem ne is írjon. Hasznos válaszokat szeretnék. Köszönöm :)
Szia!
Látszik az eredmény, szép feszes vagy. Megkérdezhetem, hogy milyen edzést csinálsz? Szerintem 10 kiló elég lenne, és az a tök jó, hogy nem vagy plötyi. Én viszonylag vékony vagyok, de plötty, és az sokkal rosszabb:S
hát nemtudom, én 177 centi vagyok és 64,2 kg, de én is így nézek ki testileg ( nekem kocka hasam van ) nemtudom te hogy lehetsz ilyen formás, ha csak nem torzít a kép, de ha nem, akkor grat,, és csak így tovább
menj futni, urgálókötelezni stb, így jön le a sok zsír!
Úr isten!:O
Te nagyon ügyes vagy,gratulálok.Szerintem így is nagyon jó az alakod,de csak így tovább.Én is 65 kg mondtalak volna :O
Elárulod,hogy hogy sikerült?
Még egyszer gratulálok,elképesztő :)
Szerintem pont jó vagy, ne fogyj, csak vigyázz, hogy ne hízd vissza amit leadtál, ezt pedig úgy tudod kivitelezni, hogy többet eszel 1200 kalóriánál, de a mozgást emeled, vagy legalább ezt a mennyiséget tartsd edzésben! Azért se vonj meg semmit magadtól, mert azt előbb vagy utóbb úgyis pótolni akarja majd a a szervezeted!
Amúgy én 168 centi és 61 kiló vagyok jelenleg és így nézek ki szinte pont úgy mint te (esetleg picit keskenyebb csípő genetikailag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!