Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom?...

Mennyit kellene fogynom? (kép, adatok)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 176 cm és jelenleg 85 kg. 96 voltam januárban, ennyit sikerült nagy nehezen fogynom. Kíváncsi lennék (főként hozzáértő) emberek véleményére, hogy mennyit kellene még fogynom. A célom kb -25 kg. De annyira nehéz volt ezt a 11-et is leadni, hogy borzalom. Pedig 1200 kcal-os étrenden vagyok és heti 3-szor 1,5 órát edzek. :/

Szóval kíváncsi vagyok a véleményekre. Elég az a -25 kg, kevés, vagy sok?

Előre szólok, hogy aki csak azért jött ide, hogy bántson, vagy ilyesmi, az kérem ne is írjon. Hasznos válaszokat szeretnék. Köszönöm :)

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 15. 20:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Látszik az eredmény, szép feszes vagy. Megkérdezhetem, hogy milyen edzést csinálsz? Szerintem 10 kiló elég lenne, és az a tök jó, hogy nem vagy plötyi. Én viszonylag vékony vagyok, de plötty, és az sokkal rosszabb:S

2011. jún. 15. 20:59
 2/20 anonim ***** válasza:
Szerintem már most is nagyon csinos vagy, eddz tovább, de fogyókúrázni már nem fontos, inkább figyelj arra hogy ne egyél cukrot, max hetente egyszer, és este 6 után már ne falj szénhidrátot.
2011. jún. 15. 21:00
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
85??? én max 65nek mondtalak volna. Ügyes vagy, még van némi fölösleg, de le fog menni idővel, csak tarts ki, és ha lefogytál se térj vissza a régi életmódra, folytasd a mozgást. Gratula mégegyszer.
2011. jún. 15. 21:03
 4/20 anonim ***** válasza:

hát nemtudom, én 177 centi vagyok és 64,2 kg, de én is így nézek ki testileg ( nekem kocka hasam van ) nemtudom te hogy lehetsz ilyen formás, ha csak nem torzít a kép, de ha nem, akkor grat,, és csak így tovább

menj futni, urgálókötelezni stb, így jön le a sok zsír!

2011. jún. 15. 21:03
 5/20 anonim válasza:
31%
-25 az sok.... még esetleg 5 kiló, de többet semmiképp. Főleg mert elég magas vagy, a 85kg teljesen arányos. Szerintem edz továbbra is, tartsd a súlyodat és erősíts.
2011. jún. 15. 21:06
 6/20 anonim ***** válasza:

Úr isten!:O

Te nagyon ügyes vagy,gratulálok.Szerintem így is nagyon jó az alakod,de csak így tovább.Én is 65 kg mondtalak volna :O

Elárulod,hogy hogy sikerült?

Még egyszer gratulálok,elképesztő :)

2011. jún. 15. 21:11
 7/20 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem mit sportolsz? :)
2011. jún. 15. 21:12
 8/20 anonim válasza:
nagyon csini vagy felesleges fogynod szerintem :) Gratula csajszi
2011. jún. 15. 21:23
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Heti 3-szor zumbázok egy órát, plusz fél óra konditerem. Ha olyan kedvem van, akkor lemegyek futni fél órára, de ez elég ritka. kb 2 hetente egyszer-kétszer.
2011. jún. 15. 21:31
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem pont jó vagy, ne fogyj, csak vigyázz, hogy ne hízd vissza amit leadtál, ezt pedig úgy tudod kivitelezni, hogy többet eszel 1200 kalóriánál, de a mozgást emeled, vagy legalább ezt a mennyiséget tartsd edzésben! Azért se vonj meg semmit magadtól, mert azt előbb vagy utóbb úgyis pótolni akarja majd a a szervezeted!

Amúgy én 168 centi és 61 kiló vagyok jelenleg és így nézek ki szinte pont úgy mint te (esetleg picit keskenyebb csípő genetikailag).

2011. jún. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!