Hatásos a Cindy Crawford DVD?
Figyelt kérdés
Pár tapasztalatra lennék kíváncsi Cindy Crawford - Szépség és egészség című fitness DVD-vel kapcsolatosan :)2011. máj. 25. 17:07
1/2 anonim válasza:
Húúúú, én elég rég használtam, kb. 14 évesen (azóta sem edzek :D ), akkor kicsit keménynek találtam, de tetszett! Szimpatikus gyakorlatok vannak rajta, kezdők számára szerintem kimondottan ajánlott.
2/2 anonim válasza:
En nagyon szeretem Cindy videoit...az egyetlen torna dvd amit elvezni is tudok, nem csak leszenvedni. Amugy nincs tapasztalatok a szepseg es egeszseggel en a shape of your body-t csinaltam.(nem tom magyarul mi a cime).
De az nagyon jo volt. :) Gondolom ezek ugyanolyan jok mint az volt. Hiszen Cindy az osszes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!